• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 aydır adet olamuyorum.

serpil_20de

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
152
0
96
Denizli
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim.1 yıl korundum ardında hamile kalmak için klomen verdi dr. olmayınca iki defa aşılama yaptırdık.yine olmadı. sonra kendiliğinden hamile kaldım bu seferde bebek oluşnadı sadece su kesesi olduğu için alındı.10ay önce alındı.şimdi de geçen ay hiç adet olmadım test yaptırdım hamile değilmişim.birde bu ay b12 eksikliği için iğne ve nağnezyum vermişti dr.(onlarda adetimin olmamasına neden olabilir mi? )adet söktürücü farlutal verdi dr. ilaç bittikten 15 gün sonra yani şimdi adet olmadan sadece koyun sarı kahverengi arası akıntım geliyor.adet olmayıncada sıkıntım tavan yaptı.dr gitmeektan de bıktım bunaldım artık.adet söktürücü bi tavsiyeniz var mı?

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim.1 yıl korundum ardında hamile kalmak için klomen verdi dr. olmayınca iki defa aşılama yaptırdık.yine olmadı. sonra kendiliğinden hamile kaldım bu seferde bebek oluşnadı sadece su kesesi olduğu için alındı.10ay önce alındı.şimdi de geçen ay hiç adet olmadım test yaptırdım hamile değilmişim.birde bu ay b12 eksikliği için iğne ve nağnezyum vermişti dr.(onlarda adetimin olmamasına neden olabilir mi? )adet söktürücü farlutal verdi dr. ilaç bittikten 15 gün sonra yani şimdi adet olmadan sadece koyun sarı kahverengi arası akıntım geliyor.adet olmayıncada sıkıntım tavan yaptı.dr gitmeektan de bıktım bunaldım artık.adet söktürücü bi tavsiyeniz var mı?

civanperçemi ve aslan perçemi ikisini kaynatıp içersen faydası oluyo canım. iltihap vs varsa ona da iyi geliyo. aktarlarda bulabilirsin bu otları.
umarım işine yarar. :26:

Benimde olamama sorunum var ya 2 buçuk ay oldu hala olmadım.Zaten 4 aylık evliyim sadece 1 kere oldum.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama bağkurumu ödemeyi bıraktım bikaç aydır şimdi nasıl gidip muayene olucam ücretleri nasıl bilmem?? Aranızda bilen varsa bana yardımcı olabilirmisiniz çocuk yapmayı henüz düşünmüyoruz ama pko olmasından korkuyorum

canım fiyatlar nasıl devlette bilmiyorum ama özeller 80den başlıyor.ben civanperçemiyle aslanperçemi içmeyi düşünüyorum dene isterseen ama dr.da mutlaka git.şimdi bebek düşünmüyorsanız bile ilerde allah korusun bi problem olursa daha fazla üzülürsün.inşallah bi sorun yoktur.(olsan bi dert olmasan:)

Benimde olamama sorunum var ya 2 buçuk ay oldu hala olmadım.Zaten 4 aylık evliyim sadece 1 kere oldum.Doktora gitmeyi düşünüyorum ama bağkurumu ödemeyi bıraktım bikaç aydır şimdi nasıl gidip muayene olucam ücretleri nasıl bilmem?? Aranızda bilen varsa bana yardımcı olabilirmisiniz çocuk yapmayı henüz düşünmüyoruz ama pko olmasından korkuyorum

mrb öncelikle bu sorunla evlendikten sonramı karşılastınız yoksa sürekli yaşadığınız bir sorunmudur ? ilk ise, Çok düzenli olarak adet kanaması gören bir kadın yılda bir veya iki kez gecikmeli adet görebilir. Bunun altında yatan en muhtemel neden iş değişikliği, aile içi stres, üzüntü, yaşam tarzı değişikliği, iklim değişikliği, yorgunluk gibi basit bir olaydır. Bu olay beynin bilinçli kısmını etkileyerek buradan hipotalamus adı verilen bölgenin işlevini bozmakta ve adet döngüsü burada sekteye uğrar. 2.ihtimal kadınlarda adet kanamalarının düzenli bir şekilde gerçekleşebilmesi için dört farklı bölümün kendi içlerinde ve birbirleriyle etkileşimde sağlıklı çalışmaları gerekir. bunlar Sağlıklı işleyen bir hipofiz salgı bezi ,Beynin üst merkezleriyle sağlıklı bir iletişim içinde olan hipotalamus bölgesi ,Rahim içinden vajinanın çıkışına kadar olan tümüyle açık bir akış yolu.. herhangi biirnde aksama gerçekleştiğinde regl olamama duurmu söz konusu olabilir.

herkese merhaba bendede malesefkı aynı dert mevcut en son subat 6da hastalanmıstım o guden bu gune tık yok doktora flnda gıttım normal dedı herhangı br problem yok dedı en son sırf kadın dogum hastanesıne gıttım oradakı doktor bana progestan dıye bır ılac verdı ona basladım 2gundur ıcıyorum bakalım bebekde ıstıyoruz Allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallah adetın 3.gunu gıdıcem bakalım hormonlara bakılacak ılk gıttıgım doktor hormonlarda bırsey yok dedı yalnız en son gıttıgım doktor hormonlara adetın 3.gunu bakılır oyle sey olmaz dedı anlasılan doktorlarada guven yok arkadaslar :47:

ikinci gittiğiniz doktora güvenebilirsiniz.bu hoırmonlar ay içerisinde sürekli değişir ve adetin 3 ile 5.günleri arasındaki ölçümler en güvenilişr olanlardır.

ikinci gittiğiniz doktora güvenebilirsiniz.bu hoırmonlar ay içerisinde sürekli değişir ve adetin 3 ile 5.günleri arasındaki ölçümler en güvenilişr olanlardır.

çok teşekkür ederim bende 2. doktorumun söylediğini uyguladım progestan başladım 1hafta oldu 3gün daha kullanıcam daha sonra umarım adet olurum artık cok fazla stres ve sıkıntı yasıyorum dengem alt ust oldu :14:

Back