- 1 Ekim 2013
- 8.019
- 16.403
- 448
- 34
- Konu Sahibi minesonkiray08
-
Ahahah tam olarak aklımdan geçenS sternoklavikular sen misin annem farklı üyelikle mi geldin hiç değişmemişsin
Forumun yarısıyla kavgalıAhahah tam olarak aklımdan geçen
Problem kadınForumun yarısıyla kavgalı
Şey biz yeni nesil Antepliler hazır haşlanmış nohut alıp 3 e bölüyoruz buzluğa atıyoruz kendimden biliyorumGaziantep yemeklerini cok severim, severek de yaparım.
Yemek konusunda pratik olmanin en kolay yolu, on hazirlik yapmaktır.
Ornegin Antep'te nohut cok tuketilir, islatilmis/ haslanmis nohutlari 1 gece onceden halledersiniz, yapacaginiz yemek kadar sogan ve sarimsaginizi onceden dograrsiniz. Tum Turk yemeklerinin ortak noktasi zaten sogan, salca, yag, sarimsak, baharat.
Evinizi duzerken mutlaka saglam bir baharat listesi olusturun. Kayinvalidenizle alisverise cikin hangi baharatlari alacağınızı ondan ogrenin.
Hahshhshshs ulkenin tum nohut deposunu Antepliler tuketiyor zatenŞey biz yeni nesil Antepliler hazır haşlanmış nohut alıp 3 e bölüyoruz buzluğa atıyoruz kendimden biliyorumhatta iş arkadaşım haftasonları annesine yemek yaptırıp uzun yol otobüsüne verip göndertiyor
Biz de kendimizi iyice şımartmışız sanırım
Doğru valla çok doğru nohut dürümü mesela milli yemeğimizdir ama evde yapılmaz dışarda yeriz yine tembel işiHahshhshshs ulkenin tum nohut deposunu Antepliler tuketiyor zateno yuzden hazir haslanmis nohut alin, ne bileyim kendiniz haslayin dondurun yontem cok. Ama uzun yola yemek yollatmak baska bir boyutmus.
Öyle gerçekten ben de yeni yemekler denemeyi çok seviyorum hobi olarak kursa gidecektim ama aşçı bir arkadaşım gerek yok öğrenirsin her yerden dedi, yine de zamanımın olduğu bir ara detaylıca öğrenmek istiyorumKonu sahibine yorum yapayım bari gelmişken. Mutfak bir tutkudur. Ne zaman kendimi kötü hissetsem mutfakta soluğu alırım. Birazcık ilgin varsa hemen öğrenirsin. Zaman içinde de pratikleşirsin.
Antep mutfağı beni ağlatıyor, özlüyorum buralarda pek benzerini yapamıyorlar, keşke bize de yapıp yollayan olsaŞey biz yeni nesil Antepliler hazır haşlanmış nohut alıp 3 e bölüyoruz buzluğa atıyoruz kendimden biliyorumhatta iş arkadaşım haftasonları annesine yemek yaptırıp uzun yol otobüsüne verip göndertiyor
Biz de kendimizi iyice şımartmışız sanırım
Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Üniversite okumussun çalışmayı düşünmüyor musun ? Bizim oralarda bir laf var ;"ne kadar bilmiyorsan o kadar rahatsin ." Aşiret misafirliğe mi gelmek istedi arayacaksın aşiretin sahibi olan kaynanayi " x anne biliyorsun ben hep okudum, yemek yapmayı iki kişilik biliyorum buyur gel, yap." Diyeceksin. Bir daha da evine aşiret gelmeyecek!Arkadaşlar merhaba 2 ay sonra evlenicem ve yemek yapmayı bilmiyorum evim ayrı olacak... aşirete gelin gidiyorumyani kalabalık misafirlerim olacak üniversite okuduğum için ve çalıştığım için mutfağa girmeye fırsat olmadı ne yazık ki.. şuan evdeyim halk eğitim asciliga yazıldım pazartesi başlıyor 40 gün sürüyor Gaziantep mutfağı yemeklerini ogretecekler sizce halk eğitimde ev yemeklerini vs öğrenebilirmiyim 2 ayda YouTube den falan öğrenilir mi öneriniz varmı lütfen yardımcı olabilirmisiniz
Gelin buyrun hem gezer hem yerizAntep mutfağı beni ağlatıyor, özlüyorum buralarda pek benzerini yapamıyorlar, keşke bize de yapıp yollayan olsa
23Kaç yaşındasın?
Salça soğan suyu karıştır hersey yemek oluyor zaten ama niye bu kadar heveslisin hiç anlamadım
Aşirete gelin gidiyorum diye mi bu heves?
Evde kalmışsın tabi. Koşa koşa aşirete varmanın başka bir açıklaması olamazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?