- 13 Nisan 2018
- 28
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi Jiyan231234
-
Sagol canim insallahBenim bildiğim kadarıyla 14 haftadan sonra 36.haftaya kadar uçmakta bir sakınca yok canım. Allah hayırlı hamilelik ve doğumun olmasını nasip etsin inşallah.
Evet en doğrusunu Dr bilir canım.Sagol canim insallah
Drya sorcam tekrar ama burdada sormal istedim
Yaa benim ki 45 dkka 1 saat ya var ya yok canım. Ama sorucam tabi dryaCanım bende 12 haftalıkken izin alabilmiştim ama tabi benimki uçakla 12 saat süren bi yolculuktu. Bence doktora sor 2 ay erken olabilir
Tüp bebek olmasına rağmen 10.haftada uçakla seyahate çıktım doktorumda sorun olmaz dedi. 27. Haftadan sonra seyahat için rapor istiyor hava yolu şirketleri seyahat etmesinde sakıncası yoktur diyeMerhaba. 2 aylık hamileyim ucakla yolculuk yapmayı düşünüyorum. 45 dkkalik bir mesafe sadece. 1 hafta once doktoruma sordum seyehat edebilirmiyim diye. Evet dedi Ama ucakla olacağını soylemedim. Siz olsanız 2. Ayda ucakla yolculuk yaparmiydiniz. Yada yapaniniz var mi ? Pinpirikli degilimdir kendimi korkutmam ay nolcak ay bisey olursa diye falan. Ama dikkat ederim onun icin sizede sormak istiyorum yardimci olursaniz minnettar olurum teşekkürker
Kötü bisey olmadi ama dimiBen 1. ayımda yolculuk yapmıştım, hamile olduğumu bilmiyordum henüz.
Bende tekrar sordum doktora sakinca yoktur dedi. Sevindim ve rahatladimTüp bebek olmasına rağmen 10.haftada uçakla seyahate çıktım doktorumda sorun olmaz dedi. 27. Haftadan sonra seyahat için rapor istiyor hava yolu şirketleri seyahat etmesinde sakıncası yoktur diye
Demekki riskli olanlara dr onermiyomus. Ama yinede guvenlik icin o gectigimiz cihazlara dikkat etmek gerek.Bende 5 haftalık gebeyken daha gecen hafta 2 saatlik ucak yolcuğu yaptim hatta ucmadan once epey bakindim boylr konulara bir sıkıntı olmadi gidip döndüm cok şükür
Benimde tüp bebek bana mecbur degilsen yapma demişti, ama benim ayda bi kaç defa binmem gerekiyor ondan da olabilirTüp bebek olmasına rağmen 10.haftada uçakla seyahate çıktım doktorumda sorun olmaz dedi. 27. Haftadan sonra seyahat için rapor istiyor hava yolu şirketleri seyahat etmesinde sakıncası yoktur diye
Kötü bisey olmadi ama dimi
Yok, yok çok şükür olmadı. Hatta o ilk ay; deveye bindim, duvarlardan atladım, barfiks çektim, 15-20 kg arası bir bavulu taşıdım 2 kat merdivenden, hopladım zıpladım bana rağmen bir şey olmadı bebişe. Bilmiyordum hamileliğimi. 39. haftaya geldim. Dua edin bana :)
Bende tekrar sordum doktora sakinca yoktur dedi. Sevindim ve rahatladim
Senin kac aylik canim. Otobüs de o kadar guvenilir degil insan sarsiliyor bide hareketsiz kaliyor iyi degil yani. Bide beni araba tutuyor ustune hamilelik bide otobus cekemem ben canim. Herkes farkli demek. Kim nasil rahat ediyosa oyle yolculuk yapiyor. Tabi dedigin gibi her zaman dryada sormak lazimEvet en iyisi doktor A sormak canım daha çok yeni olduğu için. Ben den en başından beri seyahat ediyorum ama otobüsle onu bile soruyorum doktor A gidebilir miyim diye.
Bende yaklasik 8 9 haftalik hamileyken 16 saat arabayla yolculuk yapmistim benim dısımda herkes panikti bisey olur diye ama olmadi cok sukur. Daha sonra dönüşü de ucak yolculugu yaptim oda 1 saat 20 dakika rotarla inememe gibi durumlarla 2 saati buldu yolculugum yine cok şükür bi sakincasi olmadi. Rabbim simdiden hayırlı doğumlar nasip etsin .Merhaba. 2 aylık hamileyim ucakla yolculuk yapmayı düşünüyorum. 45 dkkalik bir mesafe sadece. 1 hafta once doktoruma sordum seyehat edebilirmiyim diye. Evet dedi Ama ucakla olacağını soylemedim. Siz olsanız 2. Ayda ucakla yolculuk yaparmiydiniz. Yada yapaniniz var mi ? Pinpirikli degilimdir kendimi korkutmam ay nolcak ay bisey olursa diye falan. Ama dikkat ederim onun icin sizede sormak istiyorum yardimci olursaniz minnettar olurum teşekkürker
Cok sagolun insallah. Rabbim herkese hayirli dogum nasip etsinBende yaklasik 8 9 haftalik hamileyken 16 saat arabayla yolculuk yapmistim benim dısımda herkes panikti bisey olur diye ama olmadi cok sukur. Daha sonra dönüşü de ucak yolculugu yaptim oda 1 saat 20 dakika rotarla inememe gibi durumlarla 2 saati buldu yolculugum yine cok şükür bi sakincasi olmadi. Rabbim simdiden hayırlı doğumlar nasip etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?