Kızlar çok korkuyorum.ben 2 ay önce taşım vardı kapalı ameliyatla aldırdım şimdi bende biraz da takıntı var.belim yanım falan hafiften ağrıyor.bi taş ağrısı şiddetinde değil ama huzursuzum.sizce 2 ay içinde yeniden taş mı oluşmustur(
Öncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Bence evham yapmayın, piskolojide etkiliyor insanı kötü, yine tekrarlarmı diye dinlemeyin kendinzi sürekli.
Bobrek tasindan mi bahsediyorsunuz?
Tekrarlayabilir 2 ayda, bu imkansiz degil yani. Bol bol su icin, cok telaslaniyorsaniz baktirin yine bobreklerinize. Gecmis olsun.
Böbrek tekrarlar da, safra kesesi ise tekrarlamaz çünkü ameliyat ile kese alnıyor. Ben olacağım mesela safra kesemde iki taşım var.
Psikolojik olabilir ya da bir doktor kontolüne daha git canım.
benimde böbrek taşı gbi bi durumum var allah kimseye nasip etmein bu ağrıyı acısı düz duvara bile tırmandırıyo
normalde 2 senede bir tekrarlıyodu ama yazın 2 ay üst üste taşlarımı düşürmüştüm bitii derken ardından hemen oluşmuştu allahtan 3 mm küçük taşlarda ameliyata gerek kalmadan düşürüyorum
doktora gittim ultrason tahlil falan yaptı normal dedi ama benim önceki taşlarım hep tomografide çıkıyordu.söyledim tomografi çekelim diye ama gerek yok dedi.şimdi hala tatmin olamadım