- 22 Nisan 2021
- 93
- 53
- 27
-
- Konu Sahibi Turuncbirkiz
Ayy inşallah güzel sonuçlar alırım. Bilgilendiricem mutlaka eğer işe yararsa çooook dua ederimTabiki öyle deneyin elbette her insan farklıdır bi çöp gün geliyor nelere derman oluyor umarım size de faydalı olur , sonuçlarına etiketlersiniz beni 2 3 haftaya
Bidarcım sen başladın mı havuç suyunaHepsi hepsi hepsi... Havuç suyu değil Havuç yicem.. Biri meyve biri çay fatklı şeyler aynı anda tüketilebilir.. Bence.
Kız havuçları az önce getirdim.. Eve geç geldik de annemlerle bizim dükkana gidip gelmiştik..Bidarcım sen başladın mı havuç suyuna
Havuç suyunu şu şekilde yapcam robpttan havucu geçircem posasıyla beraber yada biraz sulu olsun azcık su katarımKız havuçları az önce getirdim.. Eve geç geldik de annemlerle bizim dükkana gidip gelmiştik..
Ben de başlıycam inşallah. Ramazan olduğu için 1 bardak iftardan sonra 1 bardak sahurda içicemKız havuçları az önce getirdim.. Eve geç geldik de annemlerle bizim dükkana gidip gelmiştik..
Aynen bu şekilde içelim içemezsek yiyelim Havuç oda aynı şey bence. Tabi suyu daha etkilidir.Ben de başlıycam inşallah. Ramazan olduğu için 1 bardak iftardan sonra 1 bardak sahurda içicem
Ben meyve sıkma makinesinden geçiricem tam suyu çıksın diye. Ayyy heyecanlandımHavuç suyunu şu şekilde yapcam robpttan havucu geçircem posasıyla beraber yada biraz sulu olsun azcık su katarım
Azimle sabırla yapalım. Bunu yazan arkadaş 2 haftada sonuç almış ben o kadar erken sürede sonuç beklemiyorum ama 1 ay sonunda umarım çok güzel şeyler yazarız burayaBizim katı meyve sıkacağı bozuldu da bende robottan geçircem posasıyla içicem çok sıvı yaparım.. Bende az önce havuçları çekip sana atacaktım buraya.
Havuca çok başka bir gözle bakmaya başladımDesene tavşan gibi dolaşcaz ortalıkta..
Tamam ben 1 ayın sonunda buraya yaptıklarımı yazıcam.Azimle sabırla yapalım. Bunu yazan arkadaş 2 haftada sonuç almış ben o kadar erken sürede sonuç beklemiyorum ama 1 ay sonunda umarım çok güzel şeyler yazarız buraya
Süpersin hadi bakalımTamam ben 1 ayın sonunda buraya yaptıklarımı yazıcam.
Telefonun not defterine bugünü 1. Gün olarak yazıcam. 30. Güne kadar yazcam sonra 2.ay kürüne geçeriz farklı bir besin ve çay üzerine..
En son büyüme kat edersem günlük aldığım notları buraya atarım
Bide bugünlerde meme çevreni Bi ölç istersen. Kullandıktan sonra kaç cm büyüme olmuş bilirsin daha sağlıklı olurTamam ben 1 ayın sonunda buraya yaptıklarımı yazıcam.
Telefonun not defterine bugünü 1. Gün olarak yazıcam. 30. Güne kadar yazcam sonra 2.ay kürüne geçeriz farklı bir besin ve çay üzerine..
En son büyüme kat edersem günlük aldığım notları buraya atarım
Kilon ve boyun kaç senin? Bir de yaşın? Çünkü yaşın küçükse normal zamanla büyüyecektirKızlar ben de şerbetci otu ve Hayıt otu denedim ama sonuç alamadım
Havucu deniyim ben de
Bu arada siz kendi ölçülerinize şükredin benimki alt 63 üst 72
Yaşım 24 küçük değilim, boyum 160 kilom 42Kilon ve boyun kaç senin? Bir de yaşın? Çünkü yaşın küçükse normal zamanla büyüyecektir
Yaşımız ve boyumuz aynı fakat Kilon azmış. Ben 55 kiloyum tabi benimki kilodan kaynaklı küçük değil kilom iyi olmasına rağmen küçük. Ama sen kilo alırsan büyürlerYaşım 24 küçük değilim, boyum 160 kilom 42
Şerbetçi ve Hayıt tohumunu tarifine uygun düzenli şekilde tükettin mi 2 ay boyunca? Yanında giyilmesi gereken besinlerle birlikteKızlar ben de şerbetci otu ve Hayıt otu denedim ama sonuç alamadım
Havucu deniyim ben de
Bu arada siz kendi ölçülerinize şükredin benimki alt 63 üst 72
1 ay şerbetci otu 1 ay Hayıt otu içtim yanında çikolata badem fındık vs yedim o kadarŞerbetçi ve Hayıt tohumunu tarifine uygun düzenli şekilde tükettin mi 2 ay boyunca? Yanında giyilmesi gereken besinlerle birlikte