- 22 Nisan 2021
- 93
- 53
- 27
- Konu Sahibi Turuncbirkiz
Yok beklemicem. Kız iftardan sonra 1 bardak içicem sahurdada 1 bardak içicem. Allah bereket versin. Günlük 2 bardak gayet iyi bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok beklemicem. Kız iftardan sonra 1 bardak içicem sahurdada 1 bardak içicem. Allah bereket versin. Günlük 2 bardak gayet iyi bence..
Şerbetçi otunda günde 1 bardaktan fazlası zararlı. Hayıtta 2 bardak içiliyor. Ama bunları yaparken avokado, kuru üzüm, ceviz, çikolata da yemek gerekiyo ben onları da eksiksiz yapmak istediğim için ramazanın bitmesini bekliycemYok beklemicem. Kız iftardan sonra 1 bardak içicem sahurdada 1 bardak içicem. Allah bereket versin. Günlük 2 bardak gayet iyi bence..
Ben birde küç yiyorum. Şetbetçiyi 1 bardak içeyim o zaman..Şerbetçi otunda günde 1 bardaktan fazlası zararlı. Hayıtta 2 bardak içiliyor. Ama bunları yaparken avokado, kuru üzüm, ceviz, çikolata da yemek gerekiyo ben onları da eksiksiz yapmak istediğim için ramazanın bitmesini bekliycem
Canım şerbetçi otunu 1 aydan fazla kullanmak da zararlı. Madem şimdi başlamak istiyosun tam 1 ay kullan sonra hayıta geç kaç yapayım derken göz çıkarma. Ben bir de şerbetçi otunu kaynatıp keremle karıştırıp onunla göğüslerime masaj yapıcam geçen kürü uyguladığımda yapmamıştım bu defa yapıcam daha iyi ve daha hızlı sonuç verecektirBen birde küç yiyorum. Şetbetçiyi 1 bardak içeyim o zaman..
Biraz acele ediyorum ama. Sen başlayınca tekrar başlarım ben o zamana kadar ben yapadurayım
Küçü ne zamandan beri yiyorsun bir faydasını gördün müBen birde küç yiyorum. Şetbetçiyi 1 bardak içeyim o zaman..
Biraz acele ediyorum ama. Sen başlayınca tekrar başlarım ben o zamana kadar ben yapadurayım
Düzenli yemiyorum ya ben düzenli yerken(3 5 gün falan) bi kaşıntı ağrı oldu ama büyüme için devamlı yemek gerek.. Onuda düzene oturtmak istiyorum.. İşte herşeyi düzenli başlamak istiyorum.. Hadi bakalım.Küçü ne zamandan beri yiyorsun bir faydasını gördün mü
Ben krem olayınıda denedim 1 kere falan.Canım şerbetçi otunu 1 aydan fazla kullanmak da zararlı. Madem şimdi başlamak istiyosun tam 1 ay kullan sonra hayıta geç kaç yapayım derken göz çıkarma. Ben bir de şerbetçi otunu kaynatıp keremle karıştırıp onunla göğüslerime masaj yapıcam geçen kürü uyguladığımda yapmamıştım bu defa yapıcam daha iyi ve daha hızlı sonuç verecektir
Düzenli yemiyorum ya ben düzenli yerken(3 5 gün falan) bi kaşıntı ağrı oldu ama büyüme için devamlı yemek gerek.. Onuda düzene oturtmak istiyorum.. İşte herşeyi düzenli başlamak istiyorum.. Hadi bakalım.
Krem başta sıvı oluyormuş ama ağzı kapalı kutuda bekleyince toparlanıyomuş diye okumuştum. Düzenli ve sabırla yapmak çok önemli tabiBen krem olayınıda denedim 1 kere falan.
Ya ben yapamıyorum şerbetçi otundan krem olmuyor. Yağsız krem kat dediler onuda yaprım yok su gibi bişey oluyor.. O yüzden bırakmıştım onuda zaten neye devam ettimki
Tamam 1 ay içeyim dikkat ederim.. Sonra hayıtta geçicem..
Alt ve üst kaç cm biliyo musunMesajları okudum biraz benimkiler 75 takınca bile dolmuyor
Yok o kadar bilmiyorumAlt ve üst kaç cm biliyo musun
Eğer bu kürü yapmak istiyorsan sen de bizimle birlikte başla istersen. Sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırız bakalım kim ne kadar büyütücekYok o kadar bilmiyorum
Sen denedin mi veya deneyip büyüten birini gördün mü?Her gün 5 6 havuç suyunu sıkıp icersen buyur zaten bu kadar ugrasma
Asko şuan çocuk düşünüyorum tadavi görüyorum eğer kullanıp hormonlarim duzensizlesirse diye korkuyorum yoksa denemeyi çok isterdimEğer bu kürü yapmak istiyorsan sen de bizimle birlikte başla istersen. Sonuçlarımızı birbirimizle paylaşırız bakalım kim ne kadar büyütücek
Aa o zaman hiç yapma sen. Zaten hamilelikte ve emzirmede büyüyolarAsko şuan çocuk düşünüyorum tadavi görüyorum eğer kullanıp hormonlarim duzensizlesirse diye korkuyorum yoksa denemeyi çok isterdim
Doğumdan sonra pufffffAa o zaman hiç yapma sen. Zaten hamilelikte ve emzirmede büyüyolar
Ya ama yine de eskiye göre daha iyi kalıyo benim gözlemlediğim kadarıylaDoğumdan sonra pufffff
Valla bnm doğumdan önce 80 beden taş gibi memiktolarım doğum emzirme 90 a cıktı emzirme bitince fosss sönmüş balon gibi oldular ..Ya ama yine de eskiye göre daha iyi kalıyo benim gözlemlediğim kadarıyla
Girecez bakalımYa ama yine de eskiye göre daha iyi kalıyo benim gözlemlediğim kadarıyla