-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.461
Yani su bildigimiz kara üzüm hani yesilleri de oluyor onlar mi fayda ediyor? Ozaman kara üzüm cekirdegi yani küc dediginiz sey de onun cekirdegi süpermis bee ben zaten hep cekirdegiyle yerim de yesil'i de ise yaramaz mi? Ben yesilini daha cok seviyorym da...
Bizim hedefimiz zaten öyle koskocaman birseyler degil ki, giysilerimizde bizi gúzel gösterecek, ve kendimizi rahat hissedebilecegimiz bir ölcü istiyoruz mesela benm 85 olsun isterimya napacaksınız buyuk memısı oturn oturdugunuz yerde beeeeee kucuk gogus ıyıdır hem zayıf hem genc gosterır kolay sarkmaz ne ıstıyonuzzzzzzzzz benımkı 90 tas gıbıydı cocuk dogurmadan sudyen takmasam bıle tas gıbı duru kımse anlamazdı cocuk dogdu fıstttttt ındı yıne cok ıyı etrafımdakılere gore ama onceden havaya bakardı havaya kucuk gogusler kolay sarkmaz hemde cocuk dogduktran sonrada ıyı bır kıvama gelır:1closedeyes:
Yani su bildigimiz kara üzüm hani yesilleri de oluyor onlar mi fayda ediyor? Ozaman kara üzüm cekirdegi yani küc dediginiz sey de onun cekirdegi süpermis bee ben zaten hep cekirdegiyle yerim de yesil'i de ise yaramaz mi? Ben yesilini daha cok seviyorym da...
ya napacaksınız buyuk memısı oturn oturdugunuz yerde beeeeee kucuk gogus ıyıdır hem zayıf hem genc gosterır kolay sarkmaz ne ıstıyonuzzzzzzzzz benımkı 90 tas gıbıydı cocuk dogurmadan sudyen takmasam bıle tas gıbı duru kımse anlamazdı cocuk dogdu fıstttttt ındı yıne cok ıyı etrafımdakılere gore ama onceden havaya bakardı havaya kucuk gogusler kolay sarkmaz hemde cocuk dogduktran sonrada ıyı bır kıvama gelır:1closedeyes:
Bende herzaman yutardim heheh pek zor olmiyacak yani üzümler ciksin gerisi kolay ;DDkaydirigubbakcemile3evet canım kucun asıl ana kaynagı o ıste olmaz kara uzum olması gerek daha cıkmadı ayy ben cekırdeklerını hep cıkartırdım sevmezdımsenağlamabılsem yerdım yaa
senın de tahta gıbı dumduz olsa emın ol sende azda olsun bı cıkıntı ısterdın 90ısteyen yok kı zaten ama bı kıyafet gıyıncede hos bı gorunum olsun ıstıyoruz yanı herkesın kendı tercıhı yanı ayrıca sarkan goguslerı toparlamanın da carelerı varkı artık :1closedeyes:
Bende herzaman yutardim heheh pek zor olmiyacak yani üzümler ciksin gerisi kolay ;DD
Kızlar aslında manavlarda var kara üzüm migroslarda da olacak.Ama şimdi epey pahalıdır birde hormonludur alınıp yenmemeli uzmanların dedigine göre her meyve mevsiminde yenmeli o zaman yararlıymış.Bende çekirdeklerinin hiç sevmezdim ama özellikle antioksidan özelligini duyunca cekirdegiyle yemeye başladım gecen yaz hiç durmadan üzüm yedim ve etkisi bircok pahalı haptan katbe kat daha fazla.Bu arada adet dönemimdeyim gögüs ölcüm gene 89 var bunda bir iş anlayamadım.Ama şuan oldukça güzel ve ideal durumdalar hep böyle kalsa ne olur?
Bende herzaman yutardim heheh pek zor olmiyacak yani üzümler ciksin gerisi kolay ;DD
canlar eğer tek eliniz yumruk olursa evet yumruk yaptığınız elin kol kasları çalışıyor fakat iki el de açık olursa tamamen göğüs kaslarınız çalışıyor bildiğin hareket ediyolar. şimdi nasıl güzel anlatırım bi bakıyım aslında yapmamız gereken hareket şu yine oss şeklinde göğüs hizasındayken ellerimiz bir elimizi karşıya diğer elimizin parmak uçları göğsümüze bakacak şeklide çeviriyoruz. ama ellerimiz sonra parmakları bükün. elin alt tabanları birbirine temas edecek sadece zıt yöne bakarak.. sonra istediğiniz sayıda yapın.ellerinizi birbirine iterek. bu bence çooooook daha faydalı bir hareket benim de bi katkım olsun istedim. :lepi:
senın de tahta gıbı dumduz olsa emın ol sende azda olsun bı cıkıntı ısterdın 90ısteyen yok kı zaten ama bı kıyafet gıyıncede hos bı gorunum olsun ıstıyoruz yanı herkesın kendı tercıhı yanı ayrıca sarkan goguslerı toparlamanın da carelerı varkı artık :1closedeyes:
75 miş 80 miş 90 mış diye düşünmemek gerek bence, sırf sırtındaki etler yüzünden 85 takan fakat normalde 85 göstermeyen arkadaşlar da olabilir.
Ööö öyle cok kötü oluyor bir kac kez yanlislikla isirdigim olmustu önceden aci bir tadi var ama bu gögüsler icin ne yapilmaz ki :Shazırana cıkarmıs canım yaa beklıyorum valla hem taze ya daha etkılı olur kucden yanı hem kuc bana cokda saglıklı gıbı gelmıyo ıcınde ne oldugu bellı degıl gıbı sankı yaa tadıda kotu hem sevmıyorum hele acık olanı hıc alınmaz sankı neyse kı tazesı cıkıyo bol bol yerız artık delikafaduldendelikafadulden
Eveeeet umudumuzu yitirmeyelim de ben bu aralar buzlu masaji biraz aksatiyorum biraz üsütmüsüm bes beter olmiyim bari diye buzdan uzak duriyim diyorum iyilesene kadar senağlamaNormalde bende 80 takmalıymışım ama 75 bile doldurmuyorum doldursam bana yeter masajlardan sonra daha dolgunlaştı sanki güzel görünüyo eskisi gibi dümdüz değil bişey war yani orda -tatlicadiarzu- umudumuzu yitirmeyelim büyük düşünelim ki büyüsünler öptüm a.s.
Ööö öyle cok kötü oluyor bir kac kez yanlislikla isirdigim olmustu önceden aci bir tadi var ama bu gögüsler icin ne yapilmaz ki :SDe ozaman bence yesil veya kara üzüm fark etmez ikisinin cekirdeginin tadi da aynisi yanlis hatirlamiyorsam degil miydi kizlar ??