Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

kızlar yalnız bu siyah üzümü çekirdeğiyle direk yutmamak lazım. bir-iki kere çiğneyip çekirdekleri en azından kırmak lazım. yoksa direk bağırsak yoluyla atılır mide kıramadığı için.
aktar bana keten tohumu için demişti de oradan biliyorum.

ya napacaksınız buyuk memısı oturn oturdugunuz yerde beeeeee kucuk gogus ıyıdır hem zayıf hem genc gosterır kolay sarkmaz ne ıstıyonuzzzzzzzzz benımkı 90 tas gıbıydı cocuk dogurmadan sudyen takmasam bıle tas gıbı duru kımse anlamazdı cocuk dogdu fıstttttt ındı yıne cok ıyı etrafımdakılere gore ama onceden havaya bakardı havaya kucuk gogusler kolay sarkmaz hemde cocuk dogduktran sonrada ıyı bır kıvama gelır:1closedeyes:

Bizim hedefimiz zaten öyle koskocaman birseyler degil ki, giysilerimizde bizi gúzel gösterecek, ve kendimizi rahat hissedebilecegimiz bir ölcü istiyoruz mesela benm 85 olsun isterim

bekarmıssınm fısıtk hayatında goguslerının gorecegı en guzel gunler hamılelılıgın ılk ayları olacak kendını ızlemekten alamyıacaksın sılıkonlu gıbı

kaydirigubbakcemile3evet canım kucun asıl ana kaynagı o ıste olmaz kara uzum olması gerek daha cıkmadı ayy ben cekırdeklerını hep cıkartırdım sevmezdımsenağlamabılsem yerdım yaa

senın de tahta gıbı dumduz olsa emın ol sende azda olsun bı cıkıntı ısterdın 90ısteyen yok kı zaten ama bı kıyafet gıyıncede hos bı gorunum olsun ıstıyoruz yanı herkesın kendı tercıhı yanı ayrıca sarkan goguslerı toparlamanın da carelerı varkı artık :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3evet canım kucun asıl ana kaynagı o ıste olmaz kara uzum olması gerek daha cıkmadı ayy ben cekırdeklerını hep cıkartırdım sevmezdımsenağlamabılsem yerdım yaa
Bende herzaman yutardim heheh pek zor olmiyacak yani üzümler ciksin gerisi kolay ;DD

Evet aynen katiliyorum sana canimm, ve dogru sarkik gögüslerin de careleri var mesela buz masaji...vs...vs...

Bende herzaman yutardim heheh pek zor olmiyacak yani üzümler ciksin gerisi kolay ;DD

hazırana cıkarmıs canım yaa beklıyorum valla hem taze ya daha etkılı olur kucden yanı hem kuc bana cokda saglıklı gıbı gelmıyo ıcınde ne oldugu bellı degıl gıbı sankı yaa tadıda kotu hem sevmıyorum hele acık olanı hıc alınmaz sankı neyse kı tazesı cıkıyo bol bol yerız artık delikafaduldendelikafadulden

Kızlar aslında manavlarda var kara üzüm migroslarda da olacak.Ama şimdi epey pahalıdır birde hormonludur alınıp yenmemeli uzmanların dedigine göre her meyve mevsiminde yenmeli o zaman yararlıymış.Bende çekirdeklerinin hiç sevmezdim ama özellikle antioksidan özelligini duyunca cekirdegiyle yemeye başladım gecen yaz hiç durmadan üzüm yedim ve etkisi bircok pahalı haptan katbe kat daha fazla.Bu arada adet dönemimdeyim gögüs ölcüm gene 89 var bunda bir iş anlayamadım.Ama şuan oldukça güzel ve ideal durumdalar hep böyle kalsa ne olur?

nerdeee ahh ahh regl bıtınce hemen sonuyo ama benımkılerde sonmedı tekrar sadece 1cm gerı gıttı normalde ıkı cm buyuyo benım bı cm gıttı bı cm duruyo zaten bı cm de buyumusdu son bı ayda suan ıkı cm lık fark varya umarım kalırkaydirigubbakcemile3

canım bu hareketle kollar kalınlasmıyo oylemı ayy o zaman ben dıger yumruk hareketını yapmam artık bunu yaparım cunku kollarım masajdan cok kalınlastı zaten yaaa:1no2: hem kaslar erıse bıle yaga donusuyomus bızımde ıstedıgımız bu ya zaten demı sagol canım bılgılerın ıcına.s.:1hug:

tahta gıbı olanlara dıyecegım yok ama 80 bedenlerde buyusun ıstıyor

75 miş 80 miş 90 mış diye düşünmemek gerek bence, sırf sırtındaki etler yüzünden 85 takan fakat normalde 85 göstermeyen arkadaşlar da olabilir.

75 miş 80 miş 90 mış diye düşünmemek gerek bence, sırf sırtındaki etler yüzünden 85 takan fakat normalde 85 göstermeyen arkadaşlar da olabilir.

canım ona kalırsa hanı su olcu bulma varya cup olcusu falan benım sırttan 80 oluyo eger o hesap dogruysa ama cup olcum 6yanı dusun ee ben 80 mıyım bu durumda demı

Normalde bende 80 takmalıymışım ama 75 bile doldurmuyorum doldursam bana yeter masajlardan sonra daha dolgunlaştı sanki güzel görünüyo eskisi gibi dümdüz değil bişey war yani orda -tatlicadiarzu- umudumuzu yitirmeyelim büyük düşünelim ki büyüsünler öptüm a.s.

Ööö öyle cok kötü oluyor bir kac kez yanlislikla isirdigim olmustu önceden aci bir tadi var ama bu gögüsler icin ne yapilmaz ki :S De ozaman bence yesil veya kara üzüm fark etmez ikisinin cekirdeginin tadi da aynisi yanlis hatirlamiyorsam degil miydi kizlar ??

Eveeeet umudumuzu yitirmeyelim de ben bu aralar buzlu masaji biraz aksatiyorum biraz üsütmüsüm bes beter olmiyim bari diye buzdan uzak duriyim diyorum iyilesene kadar senağlama

yok canım yesıl uzumu sanmam oyle olsa ozellıkle kara uzum dıye gecmezdı demı sen yıne kara uzum cıkınca cekırdeklerını cıgneyerek ye ben oyle yapcam cunku cnm-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…