Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ne kadar farkettı pekı buz masajıyla ayy sıkılastırmasın ama yaa off o zaman kucuk gorunur yenı yenı bellı oluyo zatendelikafadulden

ne kadar farkettı pekı buz masajıyla ayy sıkılastırmasın ama yaa off o zaman kucuk gorunur yenı yenı bellı oluyo zatendelikafadulden
Hehehh bilmiyorum ki bence iyi geliyor sanki hem cok uzun sürmüyor buz masaji benim yaptigim 5-7 dakika arasi felan sürüyor bitirmeden de sabun veya krem'le biraz daha masaj yapiyorum, da bence baya iyi geliyor sanki, ki büyürlerse de sarkik birseyler olmalarini önlerim senağlama

kızlar küç çok işe yarıyor bence kullanın ben ölçmüyorum ama gerçekten farkediliyor. önceden olmayan takkeler olmaya başladı sırnaşık şey

kızlar küç çok işe yarıyor bence kullanın ben ölçmüyorum ama gerçekten farkediliyor. önceden olmayan takkeler olmaya başladı sırnaşık şey
Küc'ü hic denemedim de bildigim kadariyla bünyeden bünyeye degisiyor, kimi ise yariyor cok diyor kimisi ise bende hic bir ise yaramadi diyorlar....

Ayy ne güldüm size ilahi! Aman be kızlar 18 yaşındayım 80 takıyorum pekte umutlu degilm büyüyeceklerine .Boşverin kızlar destekli sütyen alın takın ,zaten eş koca her neyse sizi öylede beğenir emin olun:) Dünyaca ünlü hicbir modelin göğüsleri büyük değildir zaten üzüldüğünüz şeye bakın gögüslere hep destek tam destek-tatlicadiarzu-

ya ben şu ilk sayfada yazılan sağ eli yumruğa bastırmak hareketini anlayamadım elimizi nerde bastırcaz uzağa doğru gerekek mi yoksa göğsümüzün üstündemi ??

ya ben şu ilk sayfada yazılan sağ eli yumruğa bastırmak hareketini anlayamadım elimizi nerde bastırcaz uzağa doğru gerekek mi yoksa göğsümüzün üstündemi ??

canım çinli selamını düşün hani osss varya:)) iki eli göğsün hizasında birleştiriyorlar, sen aynı pozisyonda bir elin açık diğer elin yumruk şeklinde birbirine bastıracaksın. yalnız arkadaşlar bir kaç arkadaş bu hareketle kol kası yaptıklarını söylemişti, ufak bir nüans var galiba bu hareketi yaparken kol kasından fazla destek almamak ve göğüs kasını hareket ettirmeye çalışmak lazım galiba

canım bı elımızı yumruk yapıcaz sonra dıger elımızın ıcıne yanı avucumuzun ıcıne alıp ıttırecez ıkı elını de ıttıreceksın aynı andabır bırbırıne dogru yanıkaydirigubbakcemile3

ben yaklaşık 1 aydır düzenli olarak küç kullanıyorum fakat cm bazında hiçbir değişiklik yok, bugünden itibaren düzenli bir şekilde melek otu, çemen tohumu ve şerbetçi otunu da karıştırıp içeceğim, suna dumankayanın tarifi bu.

Roxelanne sakin birakma o tarifi de kullanmaya basla bence ise yarayacagini düsünüyorsan eger, cünki bence bu memisler bizimle oynuyorlar ilk 1 - 1½ pek fark etmiyor sonradan azar azar büyüyorlar, bu yüzden hic durmadan SONUNA KADAR DEWAMM!! Kizlarrr ;DDP

Kızlar birden büyümez bu memişler yawaş yawaş büyüyorlarki öylece kalsınlar hep büyük kalsınlar yaniyerimseniben

Yavaş yavaş büyüyorlar.Gözümüz alışıyor sanki büyüme yokmuş gibi düşünüyoruz.
Ama öyle degil.Ben cm olarak ölçmesem büyüme var diye fark edemezdim heralde oysaki gögüslerim küçten sonra gögüs şeklini almaya başladı ve belirginleşti.
Yarım atletle gögüslerim güzel duruyor küçükler ama varlar yani...
Şimdi mevsimi de geliyor taze kara üzüm yemeye başlayalım siz asıl etkiyi onda görün.
Küçten cok daha etkili tazesi ve benim gögsüm 82 den 85 cıkmasında yararını bilmeden yedigim kara üzümün etkisi var.Bir tek onu yedigim zaman gögsümde feci agrı oldu ve büyüdüler.O büyüme kalıcı oldu.Sonra küç aldım o da büyütüyor ama tazesi kadar etkili olmadı.Bırakınca tekrar küçülüyor ve bende hiç agrı yapmıyor.Ama tazesinde büyüme kalıcı oldu.

aynen katılıyorum sana canım bu benımde aklımdaydı cıkmasını beklıyorum cekırdegıyle bırlıkde tuketırsek super olur valladelikafadulden

canlar eğer tek eliniz yumruk olursa evet yumruk yaptığınız elin kol kasları çalışıyor fakat iki el de açık olursa tamamen göğüs kaslarınız çalışıyor bildiğin hareket ediyolar. şimdi nasıl güzel anlatırım bi bakıyım aslında yapmamız gereken hareket şu yine oss şeklinde göğüs hizasındayken ellerimiz bir elimizi karşıya diğer elimizin parmak uçları göğsümüze bakacak şeklide çeviriyoruz. ama ellerimiz sonra parmakları bükün. elin alt tabanları birbirine temas edecek sadece zıt yöne bakarak.. sonra istediğiniz sayıda yapın.ellerinizi birbirine iterek. bu bence çooooook daha faydalı bir hareket benim de bi katkım olsun istedim. :lepi:

anlayamadım ben:uhm:

canım el ayamızın bileğe en yakın kısmı varya iki elini ordan birleştir. V şeklini oluştursun. sonra sonra bi elini tabanını oynatmadan 180 derece çevir. hareketi bu şekilde yap iki elini birbirine ittir bırak ittir bırak hızlı hızlı. aynı hareketin kol kasını çalıştırmayanı aslında çok basit bi şekil ama ayrıntılı anlatcam die kafa karıştırmışım gamyoncuiremsu

kızlar benım gosguslerım kucuktu ama kotu deıllerdı
dogumdan sonra
içlerındekı sut bezelerımı ne bosaldı bıdaha dolmadı
bunlar bende ıse yaramaz söyle hotmon hapı falanmı alsam bılmıorumkı yaaa

aynen katılıyorum sana canım bu benımde aklımdaydı cıkmasını beklıyorum cekırdegıyle bırlıkde tuketırsek super olur valladelikafadulden

Yani su bildigimiz kara üzüm hani yesilleri de oluyor onlar mi fayda ediyor? Ozaman kara üzüm cekirdegi yani küc dediginiz sey de onun cekirdegi süpermis bee ben zaten hep cekirdegiyle yerim de yesil'i de ise yaramaz mi? Ben yesilini daha cok seviyorym da...

Aaa bak bu daha iyi sanki bunu deneyecegim artik bunu yaparim galiba umarim ise yarar kollari sisirme gibi yan etkilerden de kurtulurum InsAllah kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…