- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
- #1.441
Haha ilk cok üsüyordum da alistim elime bir buz tableti aliyorum eriyene kadar masaj yapiyorum ilk birine sonra öbürüne, bazen de 2'er tane de onu gece yatmadan yapiyorum ondan önce okuldan geldigimde felan 10'ar dakika yatmadan da 5'er dakika yapiyorumD
Hehehh bilmiyorum ki bence iyi geliyor sanki hem cok uzun sürmüyor buz masaji benim yaptigim 5-7 dakika arasi felan sürüyor bitirmeden de sabun veya krem'le biraz daha masaj yapiyorum, da bence baya iyi geliyor sanki, ki büyürlerse de sarkik birseyler olmalarini önlerim senağlamane kadar farkettı pekı buz masajıyla ayy sıkılastırmasın ama yaa off o zaman kucuk gorunur yenı yenı bellı oluyo zatendelikafadulden
Küc'ü hic denemedim de bildigim kadariyla bünyeden bünyeye degisiyor, kimi ise yariyor cok diyor kimisi ise bende hic bir ise yaramadi diyorlar....kızlar küç çok işe yarıyor bence kullanın ben ölçmüyorum ama gerçekten farkediliyor. önceden olmayan takkeler olmaya başladı sırnaşık şey
ya ben şu ilk sayfada yazılan sağ eli yumruğa bastırmak hareketini anlayamadım elimizi nerde bastırcaz uzağa doğru gerekek mi yoksa göğsümüzün üstündemi ??
ya ben şu ilk sayfada yazılan sağ eli yumruğa bastırmak hareketini anlayamadım elimizi nerde bastırcaz uzağa doğru gerekek mi yoksa göğsümüzün üstündemi ??
Yavaş yavaş büyüyorlar.Gözümüz alışıyor sanki büyüme yokmuş gibi düşünüyoruz.
Ama öyle degil.Ben cm olarak ölçmesem büyüme var diye fark edemezdim heralde oysaki gögüslerim küçten sonra gögüs şeklini almaya başladı ve belirginleşti.
Yarım atletle gögüslerim güzel duruyor küçükler ama varlar yani...
Şimdi mevsimi de geliyor taze kara üzüm yemeye başlayalım siz asıl etkiyi onda görün.
Küçten cok daha etkili tazesi ve benim gögsüm 82 den 85 cıkmasında yararını bilmeden yedigim kara üzümün etkisi var.Bir tek onu yedigim zaman gögsümde feci agrı oldu ve büyüdüler.O büyüme kalıcı oldu.Sonra küç aldım o da büyütüyor ama tazesi kadar etkili olmadı.Bırakınca tekrar küçülüyor ve bende hiç agrı yapmıyor.Ama tazesinde büyüme kalıcı oldu.
canım çinli selamını düşün hani osss varya:)) iki eli göğsün hizasında birleştiriyorlar, sen aynı pozisyonda bir elin açık diğer elin yumruk şeklinde birbirine bastıracaksın. yalnız arkadaşlar bir kaç arkadaş bu hareketle kol kası yaptıklarını söylemişti, ufak bir nüans var galiba bu hareketi yaparken kol kasından fazla destek almamak ve göğüs kasını hareket ettirmeye çalışmak lazım galiba
canlar eğer tek eliniz yumruk olursa evet yumruk yaptığınız elin kol kasları çalışıyor fakat iki el de açık olursa tamamen göğüs kaslarınız çalışıyor bildiğin hareket ediyolar. şimdi nasıl güzel anlatırım bi bakıyım aslında yapmamız gereken hareket şu yine oss şeklinde göğüs hizasındayken ellerimiz bir elimizi karşıya diğer elimizin parmak uçları göğsümüze bakacak şeklide çeviriyoruz. ama ellerimiz sonra parmakları bükün. elin alt tabanları birbirine temas edecek sadece zıt yöne bakarak.. sonra istediğiniz sayıda yapın.ellerinizi birbirine iterek. bu bence çooooook daha faydalı bir hareket benim de bi katkım olsun istedim. :lepi:
aynen katılıyorum sana canım bu benımde aklımdaydı cıkmasını beklıyorum cekırdegıyle bırlıkde tuketırsek super olur valladelikafadulden
canlar eğer tek eliniz yumruk olursa evet yumruk yaptığınız elin kol kasları çalışıyor fakat iki el de açık olursa tamamen göğüs kaslarınız çalışıyor bildiğin hareket ediyolar. şimdi nasıl güzel anlatırım bi bakıyım aslında yapmamız gereken hareket şu yine oss şeklinde göğüs hizasındayken ellerimiz bir elimizi karşıya diğer elimizin parmak uçları göğsümüze bakacak şeklide çeviriyoruz. ama ellerimiz sonra parmakları bükün. elin alt tabanları birbirine temas edecek sadece zıt yöne bakarak.. sonra istediğiniz sayıda yapın.ellerinizi birbirine iterek. bu bence çooooook daha faydalı bir hareket benim de bi katkım olsun istedim. :lepi: