Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

netten şunları buldum, paylaşayım :

Öncelikle göğüs çevresi göğüs altından mezurle ölçülür, bu sütyenin beden büyüklüğünü vermektedir. İkinci ölçüm ise kalıp için gerekmektedir. İkinci ölçüm göğsün meme uçlarından yapılan ölçümüdür. Göğüs altı ile göğüs uçları arasındaki ölçümler arasındaki fark hesaplanır. Bu farka "cup" denilmektedir. Genelde normal ölçülerdeki memeler B cup grubundadır. Bu memelerin göğüs çevresinden 6,5 ile 13 cm daha geniş olduğunu gösterir.

Klasik olarak göğüs çevresi ile meme çevresi ölçümündeki farklar

6,5 cm den küçük ise A cup

6,5-13 cm arası ise B cup

14-19,5 cm arası ise C cup

19,5-26 cm arası ise D cup

26 dan büyük ise D cup olarak tanımlanır.

Meme altı çevresi

70 cm. ve altı 70
71-75 cm.arası 75
76-80 cm. arası 80
81-85 cm.arası 85
86-90 cm arası 90
91-95 cm.arası 95
96-100 cm. arası 100

Göğüs ( Meme) Güzelliği İçin Hangi Egzersizleri Yapmalısınız?

Yüzme bildiğimiz gibi bütün vücut için yararlı, tabi göğüsleri de şekle sokan bir spor türü. Eğer göğüsleriniz büyükse şiddet içeren sporlardan kaçının. Göğüs güzelliği için önerilen egzersizlerde ise temel amaç sırt ve pazı kaslarının kuvvetlendirilmesidir. Bunun için 3 egzersiz vardır.

Diz ve ellerinizi yere koyun (emekler gibi) Sırtınızı ve başınızı dik tutun. Bacaklarınızı kalça seviyenize dek havaya kaldırıp çapraz hale getirin. Dirseklerinizi bükerek gövdenizi yere doğru indirin. Bir kaç saniye bekleyip ilk pozisyonunuza dönün. Aynı hareketi 20 kez tekrarlayın

Yere uzanın. Omuzlarınız yerle tamamen temas etsin. Bacaklarınızı havaya kaldırıp çapraz hale getirin. Kollarınızı önce vücudunuza paralel şekilde yana uzatın, sonra dümdüz ve gergin olarak yukarı kaldırın ve ellerinizi birleştirin. Bir kaç saniye bekleyip ilk pozisyonunuza dönün. Aynı hareketi 20 kez tekrarlayın.

Bağdaş kurarak oturun. Omuzlarınızı gevşek tutun. Kollarınızı göğüs seviyesine getirip avuçlarınız iç içe gelecek şekilde ellerinizi birleştirin. Tüm gücünüzle avuçlarınızı birbirine doğru itin. Bir kaç saniye bekleyip gevşeyin. Aynı hareketi 20 kez tekrarlayın.

selam kızlar ben bayadır yazamıyordum buraya
yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel

sahsima_munhasir masajı buzla mı sadece yağlarla mı yapıyorsun
yoksa her ikisi mi
yoksa hiçbiri mikaydirigubbakcemile

kac senedir yaa bi sonuc alabilen varmı birde bana cvp yazabilirmisiniz rica etsem yani gögüsten olctüğümde 83 falan cıkıo ama 75 doldurmuo nasl iş anlamadım gitti

ölçün 83 nasıl 75 doldurmuyo ya:1shok:
benim adet dönemimde 83 oluyo
75 de cillop gibi duruyolar ya hudelikafadulden
benim hurrma nar ve mesajla burdan öğrendiklerimle
3 cm büyüdü canım
bırakmıştım şimdi yeniden başladım çalışmalara

benim göğüs ölçüm 78
altı 70
bunlara göre 80/B takmam lazım ama bana büyük geliyo
:uhm:

canım her ikisinide

Son düzenleme:

hımm evet canım yanlış bakmışım 70/B çıkıyo benimki

sıkıyo ama beni 70 abc ne olursa olsun
75 de daha rahat ediyorum

aslında 83 iyi değil mi.gerçi vucüda görede değişiyo duruşu
bende 83 iyi duruyo adet zamanımdan biliyorumdelikafadulden

senin boy kilon kaç canım?

bende zayıfım zaten bi yandan da kilo almak istiyorum ama
göğüs büyüklüğü vucuttaki yağla alakalı
o bölgede yağ az olunca küçük oluyo

bazılarının kilosu normal oldugu halde küçük olabiliyo göğüsleri

75 den 78 e çıkardım.
ayy bide 83 olsa Allaaaaah:teytey:delikafadulden

evet biraz alsan olur ama çok da az değil kilon benim içinde 48 ideal, daha fazla da aldığım oldu ama çok da iyi olmuyo, sen arısütü-bal-polen de ye, iştah açar !!!

arkadaşım bu 3 santimlik gelişme için burda yazılanları uyguladın değil mi, yani hurma, nar, masaj, egzersiz.. bir de ne kadar süre içinde bu gelişmeyi elde ettin?

Selam kızlar nasılsınız...ya arkadaşlar ben kilo verdim yine...yaklaşık beş kilo....kilo verdikçe küçülüyorlar...şu an ölçüler göğüs altı çevresi 73,göğüs çevresi 83....buna görede ben 75B takacakmışım...nerdeyse 4 cm küçüldü.halbuki 86-87 olmuştu.....ben şunu anladım ki benim bu iş kiloyla alakalı...kilo aldığım zaman büyüyeceğini farkettim...hem kilo hem buradakileri yapınca bende baya farkediyor....

birde arkadaşlar en ideal göğüsaltı çevresi ile göğüs cevresi arasında ki oran kaç olmalı...bilen varmı..a.s.

arkadaşlar ölçülerinizi rahatlıkla öğrenin buyrun buldum
Meme altı çevresi ve sütyen ölçüleri:

70 santimetre ve altı 70 beden
71-75 santimetre arası 75 beden
76-80 santimetre arası 80 beden
81-85 santimetre arası 85 beden
86-90 santimetre arası 90 beden
91-95 santimetre arası 95 beden
96-100 santimetre arası 100 beden

Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez meme uçlarınızdan geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen degerden daha fazla olacaltır. İki değer arasındaki bu fark kup ölçüsünü bulmamıza yarar.

Meme altıyla fark ve kup ölçüsü:
6.5 santimetreden küçükse A
6.5-13 santimetre arasıysa B
14-19.5 santimetre arasıysa C
19.5-26 santimetre arasıysa D
26 santimetreden büyükse DD

a.s.:1hug:

canım bende başka bi başlıkta yazmıştım sizin yazdıklarınız göremedim oradan kopyaladım buraya canım benim size yardımcı olsun diye yoksa baya bi önce bende ölçtüm biçtim.

sağol şekercim yerimseniben bizde daha geçen gün nasıl ölçülüyoki bu diye bi araştırmıştık da onu dedim, ayy hevesinimi kırdım yaww, eşşek ben, biz bilmiyomuş gibi yapalım mı ???

baya bi önceden ölçüp biçtiğine göre sen yeni değilsin galiba bu konularda, senin varmı tecrübelerin bize söylicek :)))

ayy ben iyice balık hafıza oldum, doğru biz senle konuşmuştuk, masaj-küç demiştin yine başlıcam demiştin, prolaktin yüzünden bırakmıştın, isimler aklımda kalmıyo,şimdi baktımda, pardon ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…