Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

ya ben 170 boyumdayım ama kilo 48 olunca zayıf kalıo 52 falan olsam fena olmıcak daha ii dururum en azından kara üzüm çekirdiğinin sapı gibiyim neyse benm sag küçük biraz sol normal ama ortamala olarak küçük birde alt dediğim gibi 75 falan gögus hizası 83 falandı küçük oldugunu biliyorum işte ins daha dolgun olurllar birde sey soracagım bu iki beden büyüdüm demişte sütyendemi yoksa gögüs hizasımı sutyen olaraksa cok ii yaa gögüs hizası zaten buz masajı yaptınmı anında şişiyo soguktan sonra yine eskisi gibi oluo bügün küçe de basladım hayırlısı balla deniyorum küçük fincana yarısına kadar bal 1 kasık kadar küç ama yerken omu beni yiyo benmi onu bilmiom yani hurma küç vs derken zıpkın gibi olacagız yerimizde duramıcaz desenize hafif gögs ucumda falan acımalar var masajlardan mıki ii mi acımaya baslaması ya saga sola masaj yapıoz yaa o biraz aacıtıo içindeki sertlikler biraz acıo inş. ii yöndedir sporuda yapıom ara ara inş olacak valla cok inanıorum ben yaa ama bıraktıgımız zaman cok daha kötü olmaz demi yaa şişip şişip de sönerse fena olur yaa eskisini aramayalım sonra bu uygulamayı yapıp istediği hedefe ulasıp bırakan varmı geri inmöio demi yaa

canım küçü balla yemek çok zor geliyosa direk suyla içip gönderebilirsinde yada daha az balla,
bu formülü ilk öneren arkadaş sporu ve masajı bırakmamış, onun hayat şekli olarak gitmiş, ve küçülmemiş, bende yiyecekleri bıraksam bile masajı ve sporu bukadar olmasada yapmaya devam ederim, çünkü sevdim ben bu işi, göğüs büyüse de formda kalması için buz, masaj,spor önemli bence.

ayrıca sınavın nasıldı canım, inşallah güzel geçmiştir, negüzel yaww, sülün gibi boyun varmış, nane çayının iştahı açtığını duymuştum, bide arısütü-bal-polen de açıyo galiba, ben arısütü-bal-polen içiyorum ama iştahım açılsın diye değil genel sağlık ve zindelik için, onun için tok içiyorum, sen aç içebilirsin.

soyanın östrojen içerdiği söyleniyor, östrojen de göğüslerin büyümesinde etkili hormonumuz biliyorsunuz, burdan yola çıkarak düz mantık düşünürsek soyalı ürünlerin bu konuda işe yarayabileceğini söyleyebilir miyiz? hurmayı da bu nedenle kullanıyoruz, östrojen içerdiği için.

meraba ayseer.
yeni üyeyim ve malum aynı dertten muzdarip. msjlar geçmiş tarihli olduğu için şu an ki gelişmeleri merak etim . işe yaradımı kainat güzelinin formülü :)

canm sınav ii gibiydi hoca biraz ters köşe yapmış ama sorun olmaz yaa nese dediklerinide dikkate alacagım kilo almam lazım yaw olmuo bööle çöp gibiyim yaaw nese bakalım devam edelim spora masaja inş. ii gelir peki bu buz masajını ve normal masajı nasıl yapıorsun tarif edebilrmisin yanlış yapmiiim

merhaba arkadaşlar uzun süredir bu sitenin takipcisiyim göğüs büyütmekle ilgili herşeyi okudum kainat güzelinin formulunude en başından beri okuyorum we hemen hemen herkez az ya da çok sonuç almış malzemeleri tamamlayınca en kısa zaman da bende başlıcam inşlh bende sonuç alabilirim en azından dolgun gögüslere kawuşurum:)

inşallah canım, hiçbişey olmasa bile nolur biliyomusun, elimden geleni yaptım dersin, ki sonuçta az yada çok alınır bence...

kesinlikle canım elimden geleni yapmak istiyorum inşlh da olumlu sonuç alıcaz çünkü inanıyorum inanmakta başarmanın yarısı olduğuna göre bu iş tamamdır :)

AY ANCAK GELEBİLDİM YA İKİ GÜNDÜR KÜÇ KULLANDIM GÜNDE 1 KERE ama benimkiler hafiften acımaya basladı aklıma geldikce masaj yapıom ama buzu unutuom hep hurma yiyom bugun aldım dünden beri benim mimişlerde bi acıma var dogaldır heralde sürekli fındık fıstık yiyom hastalanmama daha var sanırım etki gösterio ne dersiniz

bilmem ölçmedim hiç bakalım artk hafta sonu ölçerim bu arada bu büyüme sutyen bedeni olarak demi yaa en azından 75 i şööle dolu dolu doldurem yaa cok bişi istemiom nese canmcım ben yine kacar sınava calısem az daha off off

Son düzenleyen: Moderatör:
bir haftada öyle bi beden büyüten bi teknik daha icat edilemedi sanırım ameliyat dışında

Son düzenleme:
ya bu gögüs ölçüsünü nasıol alıonuz ya ben bi altı ile gögüs hizasını biliom baska nasl ölçülüo o cevresi falan yaa bi yerde falan varmnı hiç bilmiorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…