Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri 2 Ayda 2 Beden byk Gsler iin

teşekkür ederim sahsima_münhasir a.s. inş. bende uygulamaya başlicam tabi önce gerekli ürünleri almak lazım sirke zaten var çünki onu aç karna düzenli olarak kullanıyorum çok faydalı olduğunu bildiğim için:1rolleyes::1rolleyes: hiç bi işe yaraması kiloyu dengede tutuyor kesinn :)

bende sirkeyi aldım ama birkere içmeyi denedim, midemi bulandırdı, sanırım fazla koyabilmişim

Son düzenleme:
canım bende masaj yapıp küç kullanıyordum bende de bi iki cm büyüme olmuştu ama daha sonra prolaktın fazla çıktı bende masajdan tetikliyo olabilirim dedim bıraktım yapmıyorum hiç birşey bakalım başlayacağım yine ama ben lavanta yağı almayı düşünüyorum bi yerde okumuştum o da etki ediyormuş diye........

bende duymuştum lavanta yağınıda ama biçok yağdan bahsediyolar, çilek yağı mersin yağı lavanta yağı falan, bence önemli olan araç değil amaç :))) yani masaj amacıyla kullandığımız herşey işe yarar

Son düzenleme:

tabiki canım o etki etmemiştir ama doktor uğraşma dedi yani ben sıkınca süt geliyo dedim sakın elleme dedi bende korkuyorum tetiklerim diye o yüzden yoksa birebir o etkilemez zaten canıma.s.

CANIM YA KÜÇÜ NEREDE BULABILIRIM YARDIMCI OLURMUSUN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile

canlarım ben fırtınanınkızının bu tarifini yapmak istedim.5 gün önce elimde diğer malzemeler olmadığı için egzersizlerle başliyim deyip başladım.naneli sodadan hazırladığım buz kalıplarıyla da buz uygulamasını yaptım.şuan göğüslerim dolgunlaştı ve inanın çok şaşırdım.narsuyu ve elmasirkesine bugün başlayabildim,düzenli yapacağım,sonucu yine burdan yazarım.bence en önemlisi inanmak kızlar,inandığınız takdirde istediğinizi elde edersiniz.
yalnız kafama takılan bi soru var elma sirkesini içmenin ve göğüse sürmenin ne gibi etkisi var acaba bilen var mı

merhabalar ben daha yeni gördüm bu konuyu ve çok gec kaldıgımı farkettim benimde mimişler çok küçük ya dün gece 2 ye kadar tüm yorumları okudum ve sunu sormak istiyorum mesajım taaa en sonda oldugu için göze carparmı bilmiyorum ama bu masaj nasıl oluyor bende buz torbası yok normal bi poşete koysdak olurmu ve her bi göğse ne kadar buz masajı yapacagız ben dün basladım ve gendü 4 5 hurma yiyorum :) nar çayıa lacagım mevsimi gectiği için sporu yapmaya calısıorum ama hareketsizlikten kollarım acımaya basladı alısır bi kac güne sanırım fakat şu var elma sirkesini içebilirmiyim bilmiyroum yaa bi deneyeceğim birde kara üzüm cekirdeğini deneyeceğim aynı zamanda bu arad dünden beri iki kere buz masajı yaptım her gögse 10 dk falan ancak buz tutacak yaaa :) ve buzun etkisinden dolayı hafif şişiyor sonra eski haline dönüyor ve ben cok zayıfım ben bu arada bugun bedenimi ölçtüm gögüs altını ölçtüm 74 falan gögüs hizasını olçtüm yanı bırazcık bastırdım ama cok deil oda 84 falan geldi ama buz masajından sonra tabikide yani biraz sismiştir :) her neyse normalde 75 desteksiz mümkün deil olmuo destekli kullanıom oda bazen dolmuo bile şimdi sınav dönemine girdim belki aksatabilirima am muhakkak yaopacagım bunu artık büyüsün ya komples yaptım cok fena kac senedir yaa bi sonuc alabilen varmı birde bana cvp yazabilirmisiniz rica etsem yani gögüsten olctüğümde 83 falan cıkıo ama 75 doldurmuo nasl iş anlamadım gitti

şahsima_munhasircim ewet moralim çok düzeldi,olacak bu iş heralde dedim:) yaklaşık 10 kilo verdikten sonra kendim de göğüslerim de minicik kaldı.dediğinde haklısın bizimkinin dolgunlaşmış hali süper olurdu

ya yok zaten benm cok büyük gögüslerde gözüm yok ama biraz toparlansalar büyüseler dolsalar fena olmas birde biri diğerinden biraz daha küççük gibi yanı daha asagıda gibi bi kac cm ayrıca ona göre biraz sönük gibi sizce bu normalmi inş. hedefimize ulasırız birde kilo almam lazım benm ya cok zayıfım 48 kiloyum uff kilo alınca dolar dioalr ama alamıomki bi türlü kardeşim millet veremeye ben almaya ugrasırım yaaww cevap verdiğini için teşk. derim canm yaa

soya sütü hakkında bilgim yok canım

göğüslerin birinin diğerinden küçük olması veya sönük olması çok normal, zaten herkeste biraz farklılık vardır, iki kaşımız bile birbirinin aynı değil, kaldıki göğüslerin birinin altında kalp var, genelde kalbin olduğu taraf daha küçük oluyodu galiba, benimde biraz öyle, bir de sağ tarafı kullanan biriyseniz sağ daha çok çalıştığından daha büyük oluyo diye biliyorum, yani sonuç olarak çok normal bişey,

Son düzenleme:

canım ya senin alt 68 üst 80 mi bence senin gayet iyi aradaki farka bakarsak 12cm var CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…