- 10 Ocak 2009
- 114
- 1
-
- Konu Sahibi kainat gxuxzeli
benim gögüslerim cok acımaya basladı dik dik duruyo moralim cok iyi herkese faydası olur inşallah öpüyorum hepinizi elif06cim cok selam sana
canım bende masaj yapıp küç kullanıyordum bende de bi iki cm büyüme olmuştu ama daha sonra prolaktın fazla çıktı bende masajdan tetikliyo olabilirim dedim bıraktım yapmıyorum hiç birşey bakalım başlayacağım yine ama ben lavanta yağı almayı düşünüyorum bi yerde okumuştum o da etki ediyormuş diye........
bende duymuştum lavanta yağınıda ama biçok yağdan bahsediyolar, çilek yağı mersin yağı lavanta yağı falan, bence önemli olan araç değil amaç :))) yani masaj amacıyla kullandığımız herşey işe yarar, benim ilk masajın faydasını keşfetmem herhangi bir vücut kremiyle olmuştu...
bide bence masajdan kaynaklanmamıştır o yaww, yani prolaktinin artması, ama yinede bişey diyemem tabi.
ben size bir günümü anlatayım, neyin işe yaradığını bilmiyorum çünkü.
sabah kalktım, önce onları sevdiğimi söylüyorum :))) kainat güzeli öyle dedi. Sonra eczaneden aldığım sıcak soğuk kompresi buzluktan çıkarıp buz masajımı yapıyorum, üstüne mersin yağıyla biraz masaj yapıyorum, göğüs egzersizini yapıyorum 10 kere falan, bişeyler atıştırdıktan sonra 1 kaşık kara üzüm çekirdeği tozu, bir kaşık arı sütü-bal-polen yiyorum, sonra bunlarla uğraşırken işe geç kalıyorum :))
gün içinde lavaboya her gittiğimde egzersizi yapıyorum ve biraz masaj yapıyorum, günde 5-6 tane hurma yiyorum.
akşam eve geldiğimde nar yemeye çalışıyorum, gece tekrar buz masajımı üstüne yağlı masajı üstüne sporumu yapıyorum, küç ve arısütü-bal-polenimden bir kaşık daha alıyorum.
bunların hepsini yaptığım daha 1 hafta olmadı, ama 1 haftadır masaj kesin yapıyorum sonuç en az 2 cm 1 haftada (aslında 3 de çok gaza gelmeyeyim dedim :)))
CANIM YA KÜÇÜ NEREDE BULABILIRIM YARDIMCI OLURMUSUN LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile
canım ben burda anlattığım şekilde bir haftada 68-80 olan ölçümü 83 e çıkardım.
buz masajını kendini yormadan nekadar yapabiliyosan yapmanda fayda var, ben yaparken saate bakmıyorum, istediğim kadar yapıyorum.
ayrıca kompleks yapmana hiç gerek yok, bende dolgunlaşsın diye uğraşıyorum ama hiçbizaman kompleksim olmadı, çünkü bence en güzeli bizimkilerin biraz dolgunlaşmış hali, küçük ve dolgun göğüs en ideali bence, büyük göğüsü sevmem.