2 ayda 12 kilo verdim

selinettablog

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
9
1
6
34
İstanbul
Merhaba arkadaslar , iki ayda 64 ten 52 kiloya nasıl düstügümü paylasmak istedim.
! Oncelikle cayımı kahvemi sekersiz ictim ( diliniz bu duruma 21 gunde alısıyor ve artık istemiyorsunuz - biraz sabır)
! Tatlıya duskunlugum yok hatta aklıma bile gelmez. Duskunlugu olanlara onerim keciboynuzu kemirmeleri :) kuru kayısı , kuru uzum gibi yemislerdende destek alabilirsiniz.
! Tuzumu pek azaltamadım acıkcası!
! Aycicek ve katı yagı evimden cıkardım. az miktarda zeytinyagı kullandım. zira gunluk 2 corba kasıgı yaga ihtiyacımız var.
! Su tuketmeye alıstım, yaklasık 2-3 lt.
! Meyvemi yarım porsiyon yemekten 1 saat once yada 2 saat sonra yedim.
! Ac karnına 2 tatlı kasıgı yedigim bir karısım vardı , ki bu inanılmaz bagırsak calıstırıyor.

- Kahvaltımı kral gibi ( sut, peynir, zeytin, fırında z.yaglı kekikli patates yada menemen, haslanmıs yumurta, fındık,badem, yesillik vs)
- Ogle yemegimi ( salata, z.yaglı bir yemek, az miktarda kısır, gibi )
- ve en onemliside saat 5 te aksam yemegimi yiyor o saatten sonra bitki cayı ve sudan baska hicbir sey tuketmıyorum.
Aksam 18:00 den once yeme icme olayını bitirmem kilo vermemde en onemli etkendir. ac kalmadan 12 verdim. Darısı vermeye calısanların basına.

not: kendimi kus gibi vede enerjik hissediyorum. ne tansiyon ne kolesterol !

tebrik ederim darısı başıma
yalnız ben akşam 5 ten sonra yemesem açlıktan uyuyamam herhalde yatakta

Merhaba çok benzettim sistemimizi :)
Bende çok önceden akşam 5 ten sonra yemeyerek cok güzel incelmiştim hemde 15 günde.
5ten sonra kesinlikle yemiyor sadecesu ve yeşilçay ya da bitki meyve çayları içiyordum..

Ama evli olunca bunu yapamıyorum eşimle yemesem olmuyor bazen erken geliyo iyi oluyo ama her zaman uyamıyorum bu sisteme..

Tebrik ediyorum sizi 12 kilo süper gerçekten bunları okuyunca utanıyorum vermem gereken 3 kilom var ama bceremedim..

tebrik ederim darısı başıma
yalnız ben akşam 5 ten sonra yemesem açlıktan uyuyamam herhalde yatakta

Aslında aç uyumak kilit nokta :)
Miden daha rahat oluyor sabahta kuş gibi hafif uyanıyorsun :)

maşallah
çok güzel vermişsin ben 5 kiloyu veremiyorum ne zamandır gitmiyor . alıyorum veriyorum ...
diyetin güzelmiş ama 5 ten sonra nasıl dayanıyorsun benim karnım acıkıyor yatmadan önce ..

Evet aslinda evdekilerin yemek saati is hayatindan dolayi gec oluyorsa ayak uydurmak gerekebiliyor. Benim esim 5 bucuk gibi geliyor ona sadece yesilcayla eslik ediyorum :) cigrimdan cikacak gibi olursam kilolu fotolarima bakiyorum

maşallah
çok güzel vermişsin ben 5 kiloyu veremiyorum ne zamandır gitmiyor . alıyorum veriyorum ...
diyetin güzelmiş ama 5 ten sonra nasıl dayanıyorsun benim karnım acıkıyor yatmadan önce ..

Benimde cok acikiyor hem mutsuzda oluyorum bazen o yuzden erken yatmaya calisiyorum yada en kotu ihtimmalle sut iciyorum 1 bardak . Sabah uyanir uyanmaz tartiliyorum mesela 200 gr gitmis ( mutlaka gidiyor bende) daha bir motive oluyorum

Evet aslinda evdekilerin yemek saati is hayatindan dolayi gec oluyorsa ayak uydurmak gerekebiliyor. Benim esim 5 bucuk gibi geliyor ona sadece yesilcayla eslik ediyorum :) cigrimdan cikacak gibi olursam kilolu fotolarima bakiyorum

Evet canım mecbur beraber yiyoruz az yemeye calısıyorum ayarlamaya calısıyorum bakalım bende emeklerimin karsılıgını alacak mıyım ? :)

Benimde cok acikiyor hem mutsuzda oluyorum bazen o yuzden erken yatmaya calisiyorum yada en kotu ihtimmalle sut iciyorum 1 bardak . Sabah uyanir uyanmaz tartiliyorum mesela 200 gr gitmis ( mutlaka gidiyor bende) daha bir motive oluyorum

ben çok acıkıyorum yaa .. ama tutucam yemicem artık . diyet kola içsek birşey olur mu ki

Kesinlikle katılıyorum her sabah tartıda ekisik cıkıyor zamanında 34 beden pantolona bu sayede girmşitim..

ben çok acıkıyorum yaa .. ama tutucam yemicem artık . diyet kola içsek birşey olur mu ki

Onceden bir anda 1 lt kola tuketen biri olarak soyluyorum ve sadece kolada degil seker ekmek vs. 21 gunde tuketmezseniz caniniz istemez diliniz alisir . evime kola ve hazir m suyu sokmuyorum ben aklimiza bile gelmiyor. Yalniz hergun maden suyu iciyorum duzenli. t. kahvesiyle .

ben kolasız yapamıyorum .. diyette kalori yok ama yinede kilo aldırır mı ki ..

ben kolasız yapamıyorum .. diyette kalori yok ama yinede kilo aldırır mı ki ..

Ben daha önceki rejimimde zero yu kestikten sonra sanki iştahım kapanmıştı. Bence bağımlılık yapıyor. Ama nerdeyse günde 1lt ye yakın içiyorum bu ara fecii de acıkıyorum. Acıkmayı bırak ağzım devamlı çalışıyor.Bence kolayı bi kessem en azından işim daha kolay olacak.İnşallah perşembe hayırlısı bakalım. Başlıcaz inşallah

Ben başlamayı düşünüyorum o gün bi sürü iş buldum dışarda koşuşturmacalı. Amaç gün bitsin(Mantığıma bak süperim)

bir ilte içme ama bir bardaktan bir şey olmaz bence ...

aç karnına yediğiniz,bağırsak çalıştıran karışım ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…