• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay regl gecikmesi

ciceklerler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2025
2
0
1
25
Son reglimin üzerinden 3 ay geçti. Ara ara büyük gecikmelerim oluyor son zamanlarda ella kullanmak zorunda kalmıştım. O yüzden son bir iki reglim böyle büyük gecikmelerle oldu. Ancak üç ay olunca tedirgin oldum düzenli olarak gebelik testi yaptım hepsi negatif. Sisteme kaydettikleri için her sağlık bilgisini doktora gitmeye çekindim. Her yaptığım test negatif olunca da sorun yoktur diye düşündüm ama korkmaya başladım. En son üç ay önce prezervatif ile korunarak birliktelik yaşamıştım. Testleri ekliyorum. Şimdiye kadar gebelik varsa bu testlerde çıkması gerekmez miydi? Acaba silik bi şeyler mi var diye dikkatli bakıyorum ama iki aylık bir gebelik olunca silik mi çıkar direkt kıpkırmızı mı çıkar emin olamadım?

Eklentiler

• IMG_8595.jpeg
    IMG_8595.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_8441.jpeg
    IMG_8441.jpeg
    134,8 KB · Görüntüleme: 22
İki aylık gebelikte gayet koyu çıkardı, başka bı sorunun olabilir doktor agitsen daha iyi olur adet söktürücü falan verebilir

İki aylık gebelikte gayet koyu çıkardı, başka bı sorunun olabilir doktor agitsen daha iyi olur adet söktürücü falan verebilir
Dediğim gibi kayıtlara gebelik testi geçer bi de pozitif çıkarsa gebe olarak kaydolursam diye çok korkuyorum, özel için şu an maddi durumum yok devlete gitmek zorundayım. Ama iki ayda koyu çıkardı evdeki test silik bile olmaz diyorsanız devlete gitmemde sıkıntı olmaz. Bunun için sordum. Burada çok deneyimli çok insan var yardıma ihtiyacım var valla.

Sabah ilk idrarla bı test daha yap ilk idrarla yapılan testler daha doğru sonuç verir ama bence yok gebelik çünkü olsa bu testlerde hadi hiç olmadı silik olurdu

Back