• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 AY ÖNCE LEEP VE ŞUAN BAŞLAYAN KANAMA

sk5217

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
43
10
1
36
Merhabalar arkadaşlar,
Ben 7 Ocakta leep ameliyatı oldum, hastaneden çıktıktan sonra kullandığım antibiyotik bende alerji yaptı vajinamın etrafı kıpkırmızı ve aşırı derecede kaşıntım oldu. Kremler falan kullandım ama geçmedi, 14 ocakta tekrar doktora görünmeye gittim antibiyotikten dedi ve sonra alttan muayene etti eliyle. Bu sefer eve gidince benim kanamam başladı , ertesi gün acile gittim hemen doktor elle muayene ettiği için kabuğa denk gelmiş olabilir dedi ve antibiyotikli tampon konuldu 1 saat bekledim kanama durdu ve çıktım hastaneden.
Sonrasında benim lekelenme şeklinde kanamalarım 16 şubata kadar sürdü. Sonra tamamen kesildi. O arada patoloji sonucum cın3 cerrahi sınırlar temiz geldi. Doktor kanaman durunca deflagyn kullan demişti ben de 25 şubat gibi deflagyn'e başladım 4-5 gün kullandım ve sonra tekrar lekelenme şeklinde kanamalarım olmaya başlayınca kullanmayı bıraktım deflagyn jeli. Bu arada ben ameliyattan sonra regl olmadım hiç.
Dün akşam sancım oldu ve kanamam başladı bende regl oldum diye sevindim başta. ama gece sancı uyutmadı ve gelen kan regl kanı gibi değildi, hatta pıhtı şeklinde parçalarda gelmeye başladı ve ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum. Ameliyat olalı 2 ay oldu, bu şekilde kanamanın olması normal mi ?

Back