• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay oldu. Nasıl sizce ?

Hermione111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
119
17
28
26
2 ay oldu. Doktorum hala burun sırtında ödem var diyor. Ucunda da belirgin şekilde ödem var. Altında da var kalkık mı anlaşılmıyor. Nasıl sizce ??

zamanla ucu daha diklesecek 😊 6 ayla 1 sene icinde burnun seklini alacak

Ödem indikçe burun ucu da iniyor diye okudum da? Burnum kalkık mı sizce ?
suanda burnun duz gorunuyo yani kalkiklik yok ama dedigim gibi odem gjttikce burun ucun kalkliklasacak yani benim oyle oldu 6 aydan sonra burnum yeni seklini almaya basladj

suanda burnun duz gorunuyo yani kalkiklik yok ama dedigim gibi odem gjttikce burun ucun kalkliklasacak yani benim oyle oldu 6 aydan sonra burnum yeni seklini almaya basladj
Burnumun altında da belirgin şekilde çok ödem var. O yüzden biraz da düz gözüyor diye düşünüyorum. Ama zaten düz istemiştim ben de daha fazla iner diye korkuyorum.

Burnumun altında da belirgin şekilde çok ödem var. O yüzden biraz da düz gözüyor diye düşünüyorum. Ama zaten düz istemiştim ben de daha fazla iner diye korkuyorum.
dusme olmazsa inmez benim alciyi cikarttigim zaman ayni seninki gibiydi ben her ay fotografini cektim fotograflarda farkettimki burnum 1 sene icinde kivrildi tam seklini aldi. Ama benim burnumun sol tarafinda bi sislik var doktora kac defa dediysem bise olmaz dedi beni eve yolladi bende cok ustunde durmadim zarari olmadigi icin

Back