• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 ay düzenli adet oldum hamile olabilir miyim yardım

melekbayann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
21
0
1
31
Hanimlar boşalma olmamisti ilişkide ama korumasını zevk suyundan korkmustuk belki olurum diye 2 kere gayet düzenli ve kıvamı adet olan herzaman adetimi gordum ilişkiden 1 hafta sonra oldum bide diğer adetimi oldum. Fakat baş ağrısı var aşırı 1 haftadir ve arada bulantı .demir eksikliği çıktı iğne vurluuyorum . Sizce hamilelik olasılığım varmı hala . Noluyor bana bı ara ertesi gün hapı icmistim ondanmi acaba bide 2 adetiminde son günleri pembe kan geldi bittiği gün geldi

Git bı kan testi ver için rahatlasin. Psikiyatristten de randevu al takıntı icin...

Ne alaka ya adet günü depil şüpheli ilişkiden en az 5 ile 8 gün arası çıkar genelde takıntı yapılacağına git baktır kafan rahatlasın

Ne alaka ya adet günü depil şüpheli ilişkiden en az 5 ile 8 gün arası çıkar genelde takıntı yapılacağına git baktır kafan rahatlasın
Anneme bakıyorum çok hasta çıkamıyorum bu hafta en kısa zamanda baktircam ama olmaz böle birşey demi sonucda düzenli adet görüyorum heryeerde yaziyor olamaz adet diye anca minik kanamalar olurmuş adet disi

Olabilir ben 10 yıl düzenli adet okurdum evlendim dengem şaştı adet gecikmesini en az bir gafta bekle canım takıntı yapıp strese girme sana da yazık

Back