- 12 Ocak 2019
- 73
- 7
- 1
- Konu Sahibi birharitaci
-
Benim de öyleydi. Burun ödemi üstlerden inmeye baslar en son burun ucu. Yukarlar indikce burnunun ucu o yuzden duzensiz şiş görülebilir :\Bugün ameliyat olalı 70. gün ama burnumun ucu gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi kemer bölgesi ödemli bir burna sahibim bazen azalıyor bazen çoğalıyor bu ödemden dolayımı burun ucum kötü ve düşük görünüyor sizce lütfen tecrübelerinizi paylaşın.
Yani sırtı şiş olanların ucu bi tık kalkarmıBenim de öyleydi. Burun ödemi üstlerden inmeye baslar en son burun ucu. Yukarlar indikce burnunun ucu o yuzden duzensiz şiş görülebilir :\
Benim doktorum şişler tamamen inince biraz kalkar diyor ama bilemiyorum tabi. Bekleyip görcem.Yani sırtı şiş olanların ucu bi tık kalkarmı
Ay ağzınızdan bal damlıyor adam yalanda söylicek değil diyorum burun sırtını törpüledim dedi yani ben orada çukurluk istemiştim çok mersi cevabınız içinBenim doktorum şişler tamamen inince biraz kalkar diyor ama bilemiyorum tabi. Bekleyip görcem.
Rica ederimAy ağzınızdan bal damlıyor adam yalanda söylicek değil diyorum burun sırtını törpüledim dedi yani ben orada çukurluk istemiştim çok mersi cevabınız için
Sizin bugün kaçıncı gününüzRica ederim
Atel ve tamponlarımın çıktığı gün eşime de söylemiş doktorum şişlik inince az kalkar diye. Sonuçta benim adam anlamaz bu işlerden, beni sevindirmek için söylememiştir. Doktor ne dediyse o.
30 Ocak'ta olmuştum ameliyat. Bugün 53 gün olmuş.Sizin bugün kaçıncı gününüz
Benim baya sismisti burnum. Doktor bile sasirdi bu kadar ödem cok nadir oluyor diye. Daha iner merak etmeyin cokYani sırtı şiş olanların ucu bi tık kalkarmı
QYani sırtı şiş olanların ucu bi tık kalkarmı
Merhaba ucunun şişliği indi mi Benim 4 ay oldu çok büyükAyin 30unda benimde tam 2 ay olacak ve burun ucum baya şiş. Benim de bir gün bakıyorum kemer dümdüz, ertesi gün 3km öteden görünecek şekilde. Burnum yüzümün ortasında cumhutiyetini ilan etmiş durumda, ben de saldım kendisini rahat rahat takılıyo.
3 sene önce ameliyat olan bir arkadaşım, kendisininkinin de aynı şekilde olduğunu ve tam 1 sene sonra tam şeklini aldığını söylüyor. Sabır...
Merhaba benim 4 ay oldu ucu çok büyük sizin kaç ayda küçüldü??Benim baya sismisti burnum. Doktor bile sasirdi bu kadar ödem cok nadir oluyor diye. Daha iner merak etmeyin cok
Q
Evet sırtın sisse eger burun ucun daha sistir emin ol. Ben burun sırtımın kemigini 3. Aydan sonra yavastan hissetmeye basladim hala burun ucumda var
Merhaba ucunun şişliği indi mi Benim 4 ay oldu çok büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?