- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.092
- 258
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bebeğim çok tecrübesizimDaha minicik yavru, biraz daha gözlemleyin
Önceden daha güzel yapıyordu gibi geliyor bana sanki. Hep birşeyi varmış bişey olacakmış gibi geliyor korkuyorumBi süresi yok bunun. Siz sıfirdan baslayarak kendi çocuğunuzun gelisimini kontrol edin dünden daha iyi yapıyor olsun yeter. Görümcemin 6 aylıkken ancak yatiyodu hiç kaldırmiyodu. gelisim geriligiyle doğdu o da kilosu filan ikinin altındaydı 35 haftalık doğdu. Ama biraka biraka hemen toparladı cocuk yakaladı normali. Simdi 11 aylık yürümek üzere.
Gece keyfi yerindeyse gece yaptırın. Esref saatini siz bilirsiniz.
Ben hep kötü bişey varmış gibi hissediyorum hep bi sorun görüyorum sanırım psikolojim bozulduOhhh mis kokuludur o kuzucuk. Az daha vakti var annesi. Siz aklinizdan tum olumsuz dusunceleri atin. Pozitif enerji her daim iyidir.
Cunku lohusalik.Ben hep kötü bişey varmış gibi hissediyorum hep bi sorun görüyorum sanırım psikolojim bozuldu
2 hafta geriden takip etmeniz gerekiyor internetteki her bilgi her bebege uymuyor maalesef.5,6 aylik olsa belki bi sorun var diyebilirdik ama 2 aylikmis henüz38+3 de doğdu
İnşallah teşekkür ederimCunku lohusalik.
Gececek.
Haklısınız. Ben çok tez canlıyım bebeğimden de herşeyi hemen yapmasını bekliyorum sanırım. Birde uyku düzeni yok gece uyumuyor gündüz uyandıramıyorum. Emmek istemiyor derken çok yıpranıyorum. Uykusununpekiştiremiyor gece 5 dk da geri uyanıyor. Gündüz ecenşn yorgunluğuyla ayılamıyor. Bide sürekli sıçrıyor. Korkuyorum bir haftadır kilo almamış2 hafta geriden takip etmeniz gerekiyor internetteki her bilgi her bebege uymuyor maalesef.5,6 aylik olsa belki bi sorun var diyebilirdik ama 2 aylikmis henüz
Siz rahat olun az dursa diye bakacaksınızÖnceden daha güzel yapıyordu gibi geliyor bana sanki. Hep birşeyi varmış bişey olacakmış gibi geliyor korkuyorum
Bilmiyorum valla gece hiç uyumuyor yatırıyorum uuudu dşye 5 dk sonra hiç uyumamış gibi kalkıyor. Dün geceden bugün öğlene kadar uyumadı. Şimdide uyanmıyor yemiyor içmiyor kilo verdiSiz rahat olun az dursa diye bakacaksınız
Sakin olun lütfen. Kaçtan beri uyuyo? Kaç kilo? Emzirme danişmanından yardım alın emmesi sorunsa.Bilmiyorum valla gece hiç uyumuyor yatırıyorum uuudu dşye 5 dk sonra hiç uyumamış gibi kalkıyor. Dün geceden bugün öğlene kadar uyumadı. Şimdide uyanmıyor yemiyor içmiyor kilo verdi
Sabah 11.30 dan beri uyuyor aralıklarla 5 er dklık ancak uyayçndı 23.30 hala uyuyor. Artık korkmaya başladım. Gece uyumadı diye uyuyor sanmıştım ama uykusunda emzirmeye çalıştım zorla biberon verdim amaSakin olun lütfen. Kaçtan beri uyuyo? Kaç kilo? Emzirme danişmanından yardım alın emmesi sorunsa.
Kilosu nasıl? Günde kaç çişli bez var?Sabah 11.30 dan beri uyuyor aralıklarla 5 er dklık ancak uyayçndı 23.30 hala uyuyor. Artık korkmaya başladım. Gece uyumadı diye uyuyor sanmıştım ama uykusunda emzirmeye çalıştım zorla biberon verdim ama
Kilosu 4800 günde en az altı tane çişli bez alıyorum. Hepsi ağır değil tabiki ama hepsinin çizgisi tam dolu oluhorKilosu nasıl? Günde kaç çişli bez var?