2. Ay biberon reddi

meyveliruj

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
59
21
8
37
merhaba sevgili anneler, 2 aylık bir kızım var doğduğundan beri sütüm yetmediği için ek olarak biberonla mama veriyorum ama bir kaç gündür kızım biberonu resmen reddediyor kesinlikle mamayı içmiyor hatta çok zorlayınca kusacak gibi oluyor, ne yapacağımı şaşırdım sütüm az doymadığı için sürekli emmek istiyor doğru düzgün uyumuyor ilk bebeğim tecrübesizim bu konuda fikri olan tecrübesi olan anneler yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim

Emzirin bol bol sonra sağım yapın 10 ar dk sütünüzü arttırmak için. Biberon meme reddi yapabilir . Kaşık biberon yada eds yöntemini deneyin. Eds ile hem mamayı içirip hem emme olduğundan sütünüzü arttırır.

Bende şuan aynı problemi yaşıyorum doğduğu günden beri hem meme hem mama kullanıyorduk kaşık biberonla başladık onu istemedi dr browns biberon aldım onunla çok güzel yiyodu 3 haftadır mama cc azaltmaya başladı şuan ağzına biberon değince ağlıyor ne yapmam gerekitgini bilmiyorum üzüntüden olan sütümde kesilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…