- 24 Şubat 2023
- 76
- 15
- 8
- 27
- Konu Sahibi seyda nur dageviren
Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonra 4.gunumde siddetli kasik bel agrisi mide bulantisi kusma ile beraber doktoruma mesaj attim sebebide aşılamada yapıldığındi gün yumurtalarim cok büyümüştü doktorum iptal etmek istedi ama tekrar tekrar bu stresi yasamak istemedigim için doktorumla konuşup işlemi yaptırdım. Doktorum ohssden suphelenerek hemen bi hastaneye yönlendirdi gittigimde bir sürü kan testi ultrason yapildi yumurtalarin hepsi catlamisti ultrasonla 2 serum takildi rahatlatmak için o sırada kan sonuçlarım yavas yavaş çıkmaya başladı pıhtılaşma sorunu tespit edildi ve oksapan yazıldı beta hcgmde daha çıkmamıştı. Yolda giderken doktorum sonucumun fotoğrafını atıp hemen beni aradı tebrik ederim tutmuş gebesin dedi ilac değilmidir diye sorulduğumda çatlatma iğnesi yumurtalari catlatirken vücuttan atilmis onceki asilamamdada 5 6 gunde atilmisti vücudumdan kan vermeden onceki gun test yapmistim negatifi görmüştüm evde. 1 hafta sonra pazartesi tekrar kan vermemi artışı görmek istediğini istedi
Tesadüfen hamile olduğumu ogrendim benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu m 4 gunde ogrenip daha sonra yukselen varmi merak ettim
Tesadüfen hamile olduğumu ogrendim benim gibi bu durumu yaşayan oldu mu m 4 gunde ogrenip daha sonra yukselen varmi merak ettim