Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşılama bende düşünüyorum herhangi bir sorununuz var miydi eşimde de bende de sorun yok tutar miKizlar ikinci asilama yapıp hamile kalan var mı lütfen bi umut olun dayanamıyorum artık
Bizde de bi sorun yok ama ama olmuyo ilk asilamam tutmadi maalesef beklemeden ikinci aşılamaya başladık hayırlısı hakkımızda artık Allahim kucagimizi boş birakmasin tez zamanda nasip etsinaşılama bende düşünüyorum herhangi bir sorununuz var miydi eşimde de bende de sorun yok tutar mi
Bizde de bi sorun yok ama ama olmuyo ilk asilamam tutmadi maalesef beklemeden ikinci aşılamaya başladık hayırlısı hakkımızda artık Allahim kucagimizi boş birakmasin tez zamanda nasip etsin
Amin inşallahBizde de bi sorun yok ama ama olmuyo ilk asilamam tutmadi maalesef beklemeden ikinci aşılamaya başladık hayırlısı hakkımızda artık Allahim kucagimizi boş birakmasin tez zamanda nasip etsin
Evet gonal f başladım inşallah bu sefer tutarMerhaba bizde de sorun yok olmuyor ve benimde 1. aşılama tutmadı vee kist oluştu gitmelerini bekliyoruz 2. aşılama için gonal f ilemi aşılama oldunuz? bana klomen verdi olmadı kaç yıldır uğraşıyorsunuz
İnşallah ilk ne kullanmıştınız? bende gonal f isticem 2 defa gonal f kullanılırsa tüp bebek tedavisinde ilaç raporu çıkartabiliyormuşuz klomen ve femera ile rapor çıkmıyormuş özelde yaptırıyorsunuz devlettemi? ben üni has gidiyorum ama ilk aşılamamda olmadığını hissettim ben o yüzden normal hayatıma devam ettim hamile kalan herkes normal yolla bile kalanlar hep söylüyor hissediyorsun diyeEvet gonal f başladım inşallah bu sefer tutar
Bende ilk asilamada da gonal f kullandım şimdi de ama 3 sene zorunluluk varmis tup bebekte bide yaşımda 24 oldugu için yapmiyolarmis bende uni hastanesine gidiyorumİnşallah ilk ne kullanmıştınız? bende gonal f isticem 2 defa gonal f kullanılırsa tüp bebek tedavisinde ilaç raporu çıkartabiliyormuşuz klomen ve femera ile rapor çıkmıyormuş özelde yaptırıyorsunuz devlettemi? ben üni has gidiyorum ama ilk aşılamamda olmadığını hissettim ben o yüzden normal hayatıma devam ettim hamile kalan herkes normal yolla bile kalanlar hep söylüyor hissediyorsun diye
İnşallah olmuştur Rabbım yardımcımız olsun kucağımıza boş bırakmasınBende ikinci aşılamayı yaptırdım bugün 11. Gün yarın kana gideceğim olumlu olursa mutlaka yazarım sana şuan silik çizgi var ama güvenemiyorum çok yanılttı testler çünkü Eki Görüntüle 3254245
İkinciyi oldum ve tutmadı. Bu ay boş geçiyorum stres oldum baya. Güzel haberleri olan arkadaşlar umarım bize umut olur.Kizlar ikinci asilama yapıp hamile kalan var mı lütfen bi umut olun dayanamıyorum artık
İnşallah canım hepimizinİnşallah olmuştur Rabbım yardımcımız olsun kucağımıza boş bırakmasın
Yanlis anlamazsınız sorun neydi bende şuan ikinci aşılamaya başladım çok umudum yok bi ise yaramadığını düşünüyorum ama Allah belki nasip eder diye deneyelim dedikİkinciyi oldum ve tutmadı. Bu ay boş geçiyorum stres oldum baya. Güzel haberleri olan arkadaşlar umarım bize umut olur.
Canım bizimki de sebepsiz.Yanlis anlamazsınız sorun neydi bende şuan ikinci aşılamaya başladım çok umudum yok bi ise yaramadığını düşünüyorum ama Allah belki nasip eder diye deneyelim dedik
Allahim emeklerimizi goruyo bi gün inşallah inşallah o mutlu haberi bizde aliriz bende bu da olmazsa tup bebeğe geçmeyi düşünüyorumCanım bizimki de sebepsiz.
Canım naptın varmı gebelıkİnşallah canım hepimizin
Daha 7. Günüm igneye başlayalı pazartesi tekrar kontrolüm var ama ne bilim umudum yok gibi şimdidenCanım naptın varmı gebelık
Kan tahlili verdiniz mi sonuç nedir merak ettimBende ikinci aşılamayı yaptırdım bugün 11. Gün yarın kana gideceğim olumlu olursa mutlaka yazarım sana şuan silik çizgi var ama güvenemiyorum çok yanılttı testler çünkü Eki Görüntüle 3254245