- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Allah bu mübarek günde inşallah dualarınızı kabul eder canım, üzülme..
birşey sormak istiyorum canm maddi derken ne kadar tutuyor ortalama aşılama??
1 milyarı gecti cnm özeldee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bu mübarek günde inşallah dualarınızı kabul eder canım, üzülme..
birşey sormak istiyorum canm maddi derken ne kadar tutuyor ortalama aşılama??
Oyyy çokmuş. Ve garantisi de yok bu işin. Saolun kızlar.
merhabalar, allah herkese yardım etsin çocuk isteyenlere nasip etsin inşallah amin..
ben 2,5 yıllık evliyim eşimde sperm düşüklüğü var -3.000-milyon bu yıl aşılama yaptırmayı düşünüyoruz.
rahim filmi falan çekilecekmiş çok korkuyorum ne kadar acıyor hangi işlemler yapılıyor
özel hastahaneler mi daha iyi ilgilenir iyi olur devlette aynısını yapar mı
yardımcı olur musunuz bildiklerinizi yazar mısınız
çok teşekkürler..
merhaba kızlar. ben de aşılamanın özeldeki ve devletteki maliyetini sorucaktım. şimdiden teşekkürler.
canım inşallah herşey oluml olur senin içinde
bizim sayı 10-12 milyon arasında canım
morfoloji varikosel ameliyatından sora düzeldi % 15 şuan
ileri harekette normal seviyede
yalnız eşim varikosel ameliyatından snra sayıda çok düşüş yaşadı yarı yarıyadan bile fazla
bize 10 milyon aşılama için yeterli dedi doktorumuz canım
sizin kaç sayı ki yeterli değil
canm bizim ki toplam 5 6 milyon ml de ki 1 milyon ..sizin ki ml mi 10 12 milyon..
evet canım mlmde 10 milyon civarı
aşılama için yeterli..bizde 10 gün sonra test yapacağız...ona göre karar veririrz artık..inşallah hiçbirimizin emği boşa gitmez..
evet yeterlide nasip olurmu bilmem canım ya
inşallah olacaktır canm...
inşallah siz bu süreçte ne kullanıyorsunuz canım peki
ilaç veya bitkisel filan
1 aydır keçi boyuuzu pekmezi ve kürünü bıraktık...ilaç olarak arınmax ve pharmaton kullanıyot eşim...
Canım tuttumu 2. Aşılaman merak ettim inş tutmuştur cnm banada umut olursun 2. Aşılamam bu ay olucakMerhaba arkadaşlar ilk aşılamamı mart ayında yaptım tutmadı ne yazık ki. nisanda 2. düşünüyorum 2.aşılamada şansım daha yüksekmidir yoksa yine aynı derecedemi