- 14 Nisan 2020
- 4
- 6
- Konu Sahibi Ppapatyamm
!!!
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglikla gelsin insallah bebgn bzmde 2.5 yldr olmyor. Morfolji sıfır eşimin ben buna baglyrm ama doktorlar bunu önemsemyo kendilgnden olur dio. o dediğin fitilden de geçen sene kullandm ben ama sanki sabahında hepsi löp diye çıkıyo gibiydi . Sen nasl kullandn seninki de sabah ckyo muydu böyle krem gibiMerhabalar. Bu gün sizlere umut olması açısından burada kendi hikayemi yazacağım. Burada geçirdiğim uzun araştırmalar sırasında kendime söz vermiştim.
benim bebek sahibi olamama nedenim sebepsiz infertileydi. Uzun bir bekleyiş değildi ama oldukça yıpratıcıydi süreç. 3,5 yıldır evliyim fakat son iki yıl bebek yapmaya karar verdik. Bir süre deneyip olmayınca tüm tetkiklerimizi yaptırdık eşimde bende. Eşimin bazı değerleri sınırda çıktı (hareketlilik). O yüzden aşılamaya geçildi. Bu arada Ankara Etlik Zübeyde hanım gittiğim hastane. Bana hsg vs. Hepsi yapildi. Ve aşılama serüveni başladı catlatmalar takipler... (Merak ettiğiniz ayrıntıları sorabilirsiniz). İki defa bir ay ara verilerek aşılama oldum. Ve ikiside negatif sonuçlandı maalesef. Hiç vakit kaybetmeden üçüncüye başlayacaktım ama ikinci aşılamada doktor akıntınız fazla enfeksiyon olabilir bu konuyla ilgili muayene olun dedi. Bu zamana kadar 1 yılim geçti hastanelerde kimse söylemedi bunu. Şehir Hastanesi'ne gittim kültür, testler... enfeksiyon yok denildi. Ve bı tedavi başlanmadi. Eve geldiğimde ilk evlenddigim yıl cinsel ilişki sırasında ağrı şikayetiyle gittiğim doktorun verdiği ve benim o zaman kullanmadığım Mix Ovül fitil aklıma geldi. Yedi gün düzenli onu kullandim. Onu kullanirken cinsel ilişki yasak aklınızda olsun. Onu kullandım bitti adet oldum. Üçüncü kez aşılama için bir ay ara vermiş olacaktım. Neyse zaman geçti. diğer ay adetimin ikici- üçüncü gunu gelsin, bir an önce başlayayım diye gün sayıyorum. Adetime iki gün kala başka bir hastaneye gittim. Ben enfeksiyondan şüpheleniyorum fitil kullandım daha devam etmem gerekiyor mu diye. Doktor muayene etti evet akıntınız çok fazla enfesiyon oalablilr. önce bir kan alalım hamimelelik falan yoksa güçlü bir antibiyotik başlarız dedi. Ben sinir oluyorum içimden yok işte bekeltemeyin yazın reçeteyi diye içimden söylemiyorum çünkü o ay hiç gün takibi yok yumurtlama hiç birşey takip etmedim. Olmuyor nasılsa diye. İnanin o yumurtlama takibi programında önemli olan hafta eşim başka şehire göreve gitmişti. Yani progrmlara çokta baglanmayin. biliyorum bunu yapması çok zor. Öğleden sonra kan sonucun çıkti. Doktorun odasına girdim ve benim dünyamı değiştirecek o mucizenin sonucunu alıp çıktım. Hamd olsun. Ve ben iyiki o fitili kullanmışım fitili kullandigimda öyle yoğun iltihap sökülmüştu ki anlatamam. Ve vajinal muayenler benim için üç gün öncesinde başlayan kabustu. İlişkiye girmekde acı veriyordu. Bu sorunlarim hafifledi. Ve en önemlisi amacima ulaştım. Şuan 12 haftaligiz. Yani kizlar demem o ki eğer ciddi bir tani koyulmadiysa ve bebek sahibi alamıyorsanız belkide sorunun çözümü o kadar zor değildir. Ve ne olur ümidinizi kaybetmeyin en umulmadık anda mucizeniz sizi buluyor. Ya cocugum olmazsa kaygısini sizler gibi çok derinden hissettim yaşadım surecleri. Dayanılmaz gibi. Ama bir gün olacağından hiç supheyye düşmedim hamd olsun. Son olarak diyeceğim enfeksiyonu hafife ALMAYİN..
Canim bende burda böyle yorumlar çok okudum. Ama ilaç su gibi sabah ayağa kalktığında geliyor ama kıvamlı değil. Asıl akşam namazı vaktine doğru hatta tam namaz kilacagim affedersin birden bişey boşalıyor gibi bir avcumun ortasını dolduracak şekilde. Koyu sarı yeşilimsi bir akıntı. O fitilde bence püf nokta çok derine itmek. Ben bunu baya iyi yapmıştım diye düşünüyorum. Sende dikkat et onaSaglikla gelsin insallah bebgn bzmde 2.5 yldr olmyor. Morfolji sıfır eşimin ben buna baglyrm ama doktorlar bunu önemsemyo kendilgnden olur dio. o dediğin fitilden de geçen sene kullandm ben ama sanki sabahında hepsi löp diye çıkıyo gibiydi . Sen nasl kullandn seninki de sabah ckyo muydu böyle krem gibi
Derine itme zor olur canm ya bilemedm şimdiCanim bende burda böyle yorumlar çok okudum. Ama ilaç su gibi sabah ayağa kalktığında geliyor ama kıvamlı değil. Asıl akşam namazı vaktine doğru hatta tam namaz kilacagim affedersin birden bişey boşalıyor gibi bir avcumun ortasını dolduracak şekilde. Koyu sarı yeşilimsi bir akıntı. O fitilde bence püf nokta çok derine itmek. Ben bunu baya iyi yapmıştım diye düşünüyorum. Sende dikkat et ona
Daha zor olan süreçler yaşadığım için zor gelmedi bana. Hsg 3 kez tekrarlandı cekilemedi o acıyı hiç bir zaman unutmayacağımDerine itme zor olur canm ya bilemedm şimdi