Aşılama 2.aşılama olup hamıs kalanlar varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gecmis olsun canim çok uzuldum ihsallah hepimiz enkisa zamanda yavrularimiza saglikla aliriz kucagimiza

ben dün 2,aşılamamı oldum fakat çatlatma iğnesinden sadece 26 saat sonra.benim gibi olan varmı arkadaşlar yardım lütfen

caycay76 ben de aydında oturuyorum.doktorun kım acaba sorabılırmıyım?nerde yaptırdın aşılamanı?
ben tıp fakültesınde yaptırıyorum.alirıza odabaşı doktorum.geçen ıkı aşılamam çatlatma ignesınden 12 saat sonra oldu.bırı tuttu. fakat düşük yaptım.cumartesı yanı bugün 2.aşılamam olacak 11 de.fakat bu sefer çatlatma iğnesınden 36 saat sonra aşılama yapcaz dedı doktor.cvp yazarsan sevınırım.

merak ettıgım bır konu var.catlatma ıgnesınde sonra saat neden bukadar onemlı oluyorkı.mesela dıyosunkı ılk ikisi 12 saat sonra yapıldı.neden 12 saat sonra yapıldı ve üçüncü aşılaman neden 36 saat sonra yapılıcak.burada saatın ne gıbı bı etkenı var.yanı 12 saat sonra yumurta nerde olucak 36 saat sonra nerde olucak?:bbo:

CANIM BEN İZMİR DOKUZEYLÜLDE YAPTIRIYORUM AŞILAMAMI.İNŞALLAH BU SEFERDE TUTAR CANIM AŞILAMAN VE BEBEĞİNİ SAĞLICAKLA ALIRSIN KUCAĞINA

kızlar bende ikinci aşılama için start verdim ve ilk aşılamamda doktor kullnmak üzere günde tek klomen vermişti vede yumurtalıklarım 14 ve 16 mm ken çatlatma iğnesini ol dedi ama şimdiki doktor tam tersi anlamadım ya bu nasıl iş inşallah tutar bebişlerimiz bir negatif daha görmek istemiiyorum

sevgılı cay cay umarım senın de aşılaman tutar.dıleklerın için teekkürler.

senin ilk aşılamanmı?benim ikinci olacak.ilk aşılamamda tutmazsada üzülmem falan diyordum ama negatif sonucu görünce yıkıldım resmen.kolay değil 7 yıldır uğraşıyorum.Allahtan eşim o günlerde bana çok destek olduda ikincisini hemen yaptırma cesaretini buldum kendimde.ilkinde çok sancım olmuştu adet oluncaya kadar hep kasıklarım ağrımıştı şimdi sadece ilk yaptırdığım gün sancım oldu onun dışında şimdiye kadar hiç sancım olmadı inşallah bu sefer tutmuştur.Allahım hepimizin gönlüne göre versin

Benimde ilkinde az agrim olmustu bunda baya bi agrim oluyor sanirim olusan yumurtalarla ilgili

CAYCAY benım 3.aşılamam bu.ama 2.aşılamam tutmuştu.düştü.sen neden dokuz eylülde yaptırıyosun.aydında degılmı evın .zor olmuyomu izmıre gıt gel.ignelerını nerde yaptırıyon.aydında hıç doktora ıttın mı?yada tedavı gördünmü?

ben dün 2,aşılamamı oldum fakat çatlatma iğnesinden sadece 26 saat sonra.benim gibi olan varmı arkadaşlar yardım lütfen

canim ben önce çatlatma iğnesini vuruldum ve ardindan dr hemen aşilama yaptı ve bu 2. aşilama umutla bekliyom allah emeklerimizi boşuna çikarmasın:1no2:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2.aşılama için start verdik allah hepimize nasip etsin inşallah emeklerimizi boşa çıkartmasın....

slm kızlar bana aşılama hakkında bilgi verirmisiniz maliyeti ne kadar sigorta ne kadarını karşılıyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden tşkürlera.s.

bir umut arkadaşım ben devlet hastanesinde yaptırıyorum aşılamamı kullanacağın ilaçları sigorta karsılıyor çatlatma iğnesinide karşılıyor. aşılama yapılırken bikaç malzeme aldırıyorlar 40 ytl . birde sperm yıkama için 12 ytl verdik biz başka bi ödeme yapmadık canım .. hayırlısı allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…