inşallah tutar benimde 2.de tutdu bebeğim 2,5 aylık olmuştu ama bu pazartesi alındı çünkü kalbi durmuş onon için çok üzgünüm şimdi salı günü kontrole gidicem bakalım ne olacak inşallah senin tutar ve sağsalim kucağına alırsın bebeğini 2, aşılama tutma ihtimali 1,ye göre daha fazla allah yardımcın olsun
caycay76 ben de aydında oturuyorum.doktorun kım acaba sorabılırmıyım?nerde yaptırdın aşılamanı?
ben tıp fakültesınde yaptırıyorum.alirıza odabaşı doktorum.geçen ıkı aşılamam çatlatma ignesınden 12 saat sonra oldu.bırı tuttu. fakat düşük yaptım.cumartesı yanı bugün 2.aşılamam olacak 11 de.fakat bu sefer çatlatma iğnesınden 36 saat sonra aşılama yapcaz dedı doktor.cvp yazarsan sevınırım.
caycay76 ben de aydında oturuyorum.doktorun kım acaba sorabılırmıyım?nerde yaptırdın aşılamanı?
ben tıp fakültesınde yaptırıyorum.alirıza odabaşı doktorum.geçen ıkı aşılamam çatlatma ignesınden 12 saat sonra oldu.bırı tuttu. fakat düşük yaptım.cumartesı yanı bugün 2.aşılamam olacak 11 de.fakat bu sefer çatlatma iğnesınden 36 saat sonra aşılama yapcaz dedı doktor.cvp yazarsan sevınırım.
sevgılı cay cay umarım senın de aşılaman tutar.dıleklerın için teekkürler.
ben dün 2,aşılamamı oldum fakat çatlatma iğnesinden sadece 26 saat sonra.benim gibi olan varmı arkadaşlar yardım lütfen