Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 2. aşamamız: Kız İsteme ve Ardından Nişann

Son elbiseyi metro city forewer new'de bizzat denedimm şahane bir şey bizimki mini giydirmediği için alamamıştım
Tavsiye ederim canım ne yalan söyleyeyim moru pek beğenmedim
Mutluluklaaarrrrr

Ay ben cidden fena bir kızım hehehehe, kafama eseni yapacam illa, ay giydim çok yakıştı baktım indirim vardı, gene journeyden bir elbise aldım bakalım buna ne diceksinizzz, beni çok açtı kırmızı ararken bunu buldummm

ilk foto arkası, kollarında ve sırtında dantel detayı varr ayy şimdi asıl içime sindiii öbürünü direk işe giyerim yaniii, tabi mankende olmayınca pek anlaşılmıyor ama anlarsınz sizzz üzerimde görürsünz kız istemedeee

Son düzenleme:

Güle güle giy bebeğiim bu daha güzel olucak eminim ki diğeri sadeydi bu daha ağır durucak
merakla bekliyoruzz üzerinde görmeyii

Güle güle giy bebeğiim bu daha güzel olucak eminim ki diğeri sadeydi bu daha ağır durucak
merakla bekliyoruzz üzerinde görmeyii

Sağol canımm ya işte güya işe de giyerim dedim kullanayım dedin alıp alıp bir köşede durmasın dedmm amaa bu kadar özel bir günde de sıradan o kadar sade elbiseye gönlüm razı gelmediii... daha vakit var ama haftasonu Amasya'ya gidiyoruz gelince de hemen gelecekler zaten, o yüzden hemen aldım bulmuşken,içime tam sindi şükürr artık takı bakarım

Görceksinz her halimiii paylaşcamm

Güzele ne yakışmaz be süperiz biz ne çabuk unuttun
​

ohhh hadi hayırlısı canm herşey gönlnce olsun musmutlu olun inşallaahsonunda evde karar kıldın herhal canm
elbise de çok şık çok yakışır açık tene fotolarınıda bekliyoz canm sağsalim atlat şu nişanıda bakalım az kaldı

Bu seferki elbise daha başarılı bncede.
Daha ağır daha o güne yakışır.
Rengini de modeli de çok beğendim cnm
Güle güle giy...
Diğer detayları bekliyorum bakalım tüm kombin nası olucak

Sağol Fatoşsumm darısı başcazınıza inşallahh
Ya sorma sonunda evde karar kıldık sanırım fikirler değişmezse, ben öyle istiyorum yani herkes de sen nasıl istersen diyo şimdilk
He ya elbise benm de baya hoşuma gitti, aldığımda da paylaşırım cicimm

Bu seferki elbise daha başarılı bncede.
Daha ağır daha o güne yakışır.
Rengini de modeli de çok beğendim cnm
Güle güle giy...
Diğer detayları bekliyorum bakalım tüm kombin nası olucak

Sağol Ayşenurrr, evet haklısın daha başarılı oldu bu yavaş yavaş olcak olcak, biraz da annemden de oldu, şimdi o benm kadar hevesli değil haliyle gitcem diye bunu al tamam işte dedi, ben de gaza geldim, işe de giyceğim şeyi neden özel günümde giyeyim de mi halbuki aslında ben dedim o da gazladı falan derken bugn halloldu şükür

Amin canm bakalım artık kısmet kavga dövüş görcez mi o günleri
içine nasıl sincekse öle yap cnm senn günün sonuçta sonrada gençlerle eğlenirsiniz güsel olur ohhh hadi bakalım bunuda atlat sağsalim artık düğüne hazırlık teytey

Yok canm bu daha kiz isteme nisan gunu belli değil daha onda abiye giycem )

yakışır sana tatlımmm...herşey gönlünce olsunnnn

Hepsi çok güzeller canım özellikle fuşya olana bayıldım en elbise değişikliği yapmışsın kırmızılı olan daha güzel bence de isteme anında giyeceksin sanırım.Hepsi de çok güzel.Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Cok tesekkur ederimmm ben de fusyayi ustumde cok begendim evet kirmizili olani isteme de giyecegimmm.. amin insallah sagolll Allah size de bol mutluluk versin insallahh

Canim gule gule giyin hakkinizda hayirlisi olsun mutluluklar dilerim senin secimin senin gunun ama keske biraz daha yasina uygun bi secim yapsaydin yinede senin icine sindiyse bize diyicek laf dusmez tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…