- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
Sende benim canıımsıınn aaaa şımardıımm
Sizede tatlı bi anı olacak işte kuzum Dene denee denedikçe buraya yaz
ayy şımar yavruucmmm paylaşırım tabi kii seve sevee
İnşallah canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende benim canıımsıınn aaaa şımardıımm
Sizede tatlı bi anı olacak işte kuzum Dene denee denedikçe buraya yaz
Hilal canım elbiseyi beğendim sade ama tanışmadaki elbise çok daha güzell ama birdaha giyemezsin bende ekliyim bende böyle bir şeyler düşünüyorum çünkü
Eki Görüntüle 824355 Eki Görüntüle 824356 Eki Görüntüle 824357
Forewer New hepsi çok pahalı butiklerde bu modellerden çok uyguna bulursun...ayrıca boyunada dikkat etmek lazım tabi
Ay ben cidden fena bir kızım hehehehe, kafama eseni yapacam illa, ay giydim çok yakıştı baktım indirim vardı, gene journeyden bir elbise aldım bakalım buna ne diceksinizzz, beni çok açtı kırmızı ararken bunu buldummm
Eki Görüntüle 825428 Eki Görüntüle 825429
ilk foto arkası, kollarında ve sırtında dantel detayı varr ayy şimdi asıl içime sindiii öbürünü direk işe giyerim yaniii, tabi mankende olmayınca pek anlaşılmıyor ama anlarsınz sizzz üzerimde görürsünz kız istemedeee
Güle güle giy bebeğiim bu daha güzel olucak eminim ki diğeri sadeydi bu daha ağır durucak
merakla bekliyoruzz üzerinde görmeyii
Sağol canımm ya işte güya işe de giyerim dedim kullanayım dedin alıp alıp bir köşede durmasın dedmm amaa bu kadar özel bir günde de sıradan o kadar sade elbiseye gönlüm razı gelmediii... daha vakit var ama haftasonu Amasya'ya gidiyoruz gelince de hemen gelecekler zaten, o yüzden hemen aldım bulmuşken,içime tam sindi şükürr artık takı bakarım
Görceksinz her halimiii paylaşcamm
Güzele ne yakışmaz be süperiz biz ne çabuk unuttun
​
24 Ağustos 2013,Cumartesi: Tanışmada bu elbiseyi giymiştimmm bu aksesuarlarla hatırlarsanız
Eki Görüntüle 824307 Eki Görüntüle 824311
Sonra 28 Eylül 2013,Cumartesi: Evlilik teklifimi aldımm
Eki Görüntüle 824323 (inşallah gelecekte yaşayacağımız ev)
Eki Görüntüle 824324 (tam aynısını bulamadım buna çok benziyor,klasik bir yüzük)
Veee kız isteme tarihini belirledik, sevgilimin babası aramış babam da dün döndü cevap olarak; 19 Ekim Cumartesiiiii çok heyecanlıı ve dün de elbise aldım kendime sade bir şey, mor renkli, adl de gördüm yapıştım Aha da buuu Altına da siyah topuklu ayakkabımı giyecem evdee..
Eki Görüntüle 824308
Ve (evde olacak diye ekliyimm) nişan kıyafeti bakıyordum ya bir yandan daa...onun için de hep bu tarz elbiseleri ve hatta bunun fuşyasına bayıldım, deneidm de çok yakıştıı Jovanide buldumm...alınca net olarak yine paylaşırımm, ama burdaki fuşya gibi sönük durmuyo etekleri hafif havalı duruyor böyle havalandı havalancak gibi, prenses kol yaptırcam alırsam ama acayip hoşuma gittiii
Eki Görüntüle 824309 Eki Görüntüle 824310
ohhh hadi hayırlısı canm herşey gönlnce olsun musmutlu olun inşallaahsonunda evde karar kıldın herhal canm
elbise de çok şık çok yakışır açık tene fotolarınıda bekliyoz canm sağsalim atlat şu nişanıda bakalım az kaldı
Bu seferki elbise daha başarılı bncede.
Daha ağır daha o güne yakışır.
Rengini de modeli de çok beğendim cnm
Güle güle giy...
Diğer detayları bekliyorum bakalım tüm kombin nası olucak
Sağol Fatoşsumm darısı başcazınıza inşallahh
Ya sorma sonunda evde karar kıldık sanırım fikirler değişmezse, ben öyle istiyorum yani herkes de sen nasıl istersen diyo şimdilk
He ya elbise benm de baya hoşuma gitti, aldığımda da paylaşırım cicimm
Sağol Ayşenurrr, evet haklısın daha başarılı oldu bu yavaş yavaş olcak olcak, biraz da annemden de oldu, şimdi o benm kadar hevesli değil haliyle gitcem diye bunu al tamam işte dedi, ben de gaza geldim, işe de giyceğim şeyi neden özel günümde giyeyim de mi halbuki aslında ben dedim o da gazladı falan derken bugn halloldu şükür
Amin canm bakalım artık kısmet kavga dövüş görcez mi o günleri
içine nasıl sincekse öle yap cnm senn günün sonuçta sonrada gençlerle eğlenirsiniz güsel olur ohhh hadi bakalım bunuda atlat sağsalim artık düğüne hazırlık teytey
Ay ben cidden fena bir kızım hehehehe, kafama eseni yapacam illa, ay giydim çok yakıştı baktım indirim vardı, gene journeyden bir elbise aldım bakalım buna ne diceksinizzz, beni çok açtı kırmızı ararken bunu buldummm
Eki Görüntüle 825428 Eki Görüntüle 825429
ilk foto arkası, kollarında ve sırtında dantel detayı varr ayy şimdi asıl içime sindiii öbürünü direk işe giyerim yaniii, tabi mankende olmayınca pek anlaşılmıyor ama anlarsınz sizzz üzerimde görürsünz kız istemedeee
yakışır sana tatlımmm...herşey gönlünce olsunnnn
Hepsi çok güzeller canım özellikle fuşya olana bayıldım en elbise değişikliği yapmışsın kırmızılı olan daha güzel bence de isteme anında giyeceksin sanırım.Hepsi de çok güzel.Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Cok tesekkur ederimmm ben de fusyayi ustumde cok begendim evet kirmizili olani isteme de giyecegimmm.. amin insallah sagolll Allah size de bol mutluluk versin insallahh