Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 2. aşamamız: Kız İsteme ve Ardından Nişann

Anladım canımm da alt tarafımı bence çok önemliiiii kız isteme
aynen canm sanadaa tekrar hayırlı olsunnn

Önemli canım tabi ki şaka yapıyorum ama ilk geldiklerinde çok daha heyecanlı oluyor insan , bu sefer sanki böyle aileler kaynaşmışş oturmaya gelcekler falan gibi hissediyorum

Amın Insallah banada nasıp etsın

Aminn canım inşallahh

Mankende ben de beğenmedm heheh, ama cidden üzerimde farklıydı, tabi araştırmaya devam ama internetten pek bakmıcam artk bazen gidip o modeli bulamıyorum canım sıkılıyorr

Kısmet canım, Allah tamamına erdirsinn sen de paylaşaydınn

Güzellikten ziyade hem sarışınım ve daha iriyim bunlardan balığım yani daha iyi oturdu ondan bence he ya sanki noluyosa fotodan amann işte

kuzum hayırlı olsun yaa eminim çok güzel olcaksın resimlerin devamını bekliyoruz

Sağol canımm tabi paylaşırım yeni gelişme oldukça

isteme elbisen oldukça şıkmış siyah topuklu ayakkabın ve bir kaç takıyla güzel kombinlersin tatlım

Çok teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum şık bir kombin yaparım

Canım hayırlı uğurlu olsunnn her şey çok güzel olmuş hele ki sepette şarap mumlar falan çoook romantikkk

Elbiselerde çok güzel heycan dorukta

Hayırlı olsun.Çok heyecanlı ve bir o kadar güzel anlar
Tarihin netleşmesi güzel insanın önünü görmesi gerçekten
İstemede giyeceğin elbiseyi bende görmüştüm adl'de hoş ve sade...

Hayırlı olsun.Çok heyecanlı ve bir o kadar güzel anlar
Tarihin netleşmesi güzel insanın önünü görmesi gerçekten
İstemede giyeceğin elbiseyi bende görmüştüm adl'de hoş ve sade...

Çok teşekkürlerr...tarih netleşince iyi oldu cidden sıra söz-nişan tarihinde bakalımm..
Evet çok hoşuma gitti, sade olsun istedim zaten, hayırlısı artık bakalım, inşallah her şey gönlümüze göre olur

Bu arada eğer uçuş uçuş bişyler arıyorsan cnm bnm aklıma bir yer geldi şimdi.
Nişan kıyafeti bakınırken bağdat caddesinde first lady diye bir yere girmiş o tarzda çok şey vardı orada.
Ve indirimdeydi baya.Tabi hala kaldıysa o modeller çnkü biz eylül başında bakınıyorduk.Şuanda durum nedir bilemiyorum.
Hatta ben orda bulut mavisi bir elbise denemiştim çok güzel ve şık bişydi üstümede çok güzel olmuştu fakat bnm nişan dışarda olucağı için hafif kabarık bişy arıyordum.
Eğer senin gibi evde yapıcak olsam onu kaçırmaz alırdım.
Bakma şansın varsa git derim

Çok teşekkürler canımm, bakma şansım bir dhaa bayramdan sonraki haftalarda olcak eğer kafama yatan olmazsa üşenmem giderim emin ol , sağol tavsiyen içinn, bence de dışarda olcaksa ya baya kuyruklu ya da hafif kabarık daha mantıklıı

Hilalcim hayırlı olsun çok sevindim 2. aşamayada sıkıntısız geçilmiş
Öncelikle tanışmada çok güzel olmuştun onu biliyoruz ve elenme tklifin de çok romantik olmuş hani
Ben isteme elbiseni begendim gayet uygun sanada çok yakışıcaktır eminim
Ayrıca nişan elbisenin de hem modeli hemde fuşyasına ba yıl dım
Mutluluklar dilerim tatlım

Gözdecimmm çok teşekkür ederimm sağol güzel yorumun için, isteme için sade bir şey aldım evet işe de giyerim hem iyi olur dedim, kırmızı istiyordum ama gene bulamadım belki bakarım yine de nasılsa giyiyorum hepsini..

Nişan için olan cidden fuşyası süperdi, üstü öyle güzel oturdu ve etekleri uçuşuyordu ki çok hoşuma gitti, kısmet eder de Allahım alırsam kendi üstümde paylaşırmmm

Tamam tatlımm bekliyorum o hldeeeeee

Hiloooooooooooooooşşşş Herşeyin gönlünce olsun bebeğim, çoğu şey istediğin gibi gidiyor zaten görüldüğü üzere Rabbim hiiçç o tatlışş suratından gülümsemeyi eksik etmesin e mi Tek taşın benimkinee çok benziyo, Zafer'in zevkine müthişş
Ne desem ne deseeem ımmm. Çok sevindim demekten başka birşey bulamıyorum ki
Elbisede çook hoşş, düşündüğün modelde çok iyi Ama alıncada görmek istiyorum
Kahve de tuz ve karabiber ikilisini sakın unutma he birde kahve bardağının dibine dökmek yerine, kahveyi yaparken kullan bunları karıştırarak İçsiin sonuçta 1 güncük birşey ama dimii Yakup hala o tadı unutmuyor mesela
Onca ay beklemenin mükafatını hafiften görmeye başladı bebeğim, inşallah hep böyle güler yüzün öpüldüünn

Son düzenleme:

Ayyy Esintoşummm sağol canım benmm, amin inş her şey böyle ağız tadıyla devam ederrr... Yüzükte annesi yardım etmiş tabi ama sade sevdiğimi bildiği için o d aböyle bir şey alırdı sanırım

Kahve konusunda kesinlikle öyle yapayım sağol cicimmm ben de anı kalsın istiyorum fotolar da olur bu sefer arkadaşımı çağıracam çeksin zırt pırt

Aynen yavrum hakettik inşallah Allah daim eder mutluluklarımzıı

Hep vücudu saran giydim ya kiloş da olabilir diye şeyettim bakalım elbise nasılsa boşa gitmez bir tane de bundan bulunur belki bu da adl ama baktığımda yoktu başkasında olabilr denemek lazm gıı

Sade vee şıık her zaman daha iyi oluyo, daha güzel oluyorr. Müstakbel kv'nin zevki demeliyiz o zaman
Eğer kahve fincanının dibine koyarsan içene kadar birşey olmaz, sonunda yakar sadece kuzum. Bırak tamamen olsun (Yakupun ağzının çevresi kıpkızarık olmuştu ah garibim hatırladıkça gülüyorum, ama o hatırladıkça bana kızıyo )
Kahve içtikten sonra sana çikolatayı dağıt derlerse anlaki ''verildin,artık zaferinsin''
Bol bol foto çek evet unutma sakın kahve yapılırken vs. Zafer kahvesini içerkeen
Amiin kuzuumm amiiiiiiiiiiiiiinn

Hep vücudu saran giydim ya kiloş da olabilir diye şeyettim bakalım elbise nasılsa boşa gitmez bir tane de bundan bulunur belki bu da adl ama baktığımda yoktu başkasında olabilr denemek lazm gıı

Ahahaha çok fenasın seeen ya Al tabi kuzum şaka maka içinde kalmasından sa al ki dursun bi köşede
Dene dene denemekten zarar çıkmaaaz

Canım benmmm canımsınn aynen sadeden yanayım her zamann kv zevki benziyor ana şükürrr..
Haklısın her yudum aldığında yaksın hahahaah çok komik ve tatlı bir anı olmuş size dee

Aynen ya ben bi deneyim bakayım

Sende benim canıımsıınn aaaa şımardıımm
Sizede tatlı bi anı olacak işte kuzum Dene denee denedikçe buraya yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…