Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.Aşılama
- Konu Sahibi Yyg1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah inşallah rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ve kolayıyla doldursun. Sizin süreç nasıl oldu 3.de peki yine gonal-f mi veriyorlarYazınızı görünce yazmak istedim benimde 13 Aralık da 3. Aşılamam oldu inşallah pozotifi görürüz
Evet önceki 2 aşılamada 1 kutu 450 lik gonalf yetti ama bu sefer 4 kutu kullandım anca büyüdü yumurtam.İnşallah inşallah rabbim hepimizin kucağını hayırlısı ve kolayıyla doldursun. Sizin süreç nasıl oldu 3.de peki yine gonal-f mi veriyorlar
Zor süreçler hem maddi hem manevi Allah kolaylıkla hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinEvet önceki 2 aşılamada 1 kutu 450 lik gonalf yetti ama bu sefer 4 kutu kullandım anca büyüdü yumurtam.
Merhaba bende bugün 2.ci aşılamamı oldum sizde durum nedir sonuçlarınız belli oldu muMerhabalar dün 2.kez aşılama oldum GONAL-F kullandım 6 gün 7.gün ovitrelle oldum ve 8.gün yani dün aşılamamı yaptılar benimle birlikte aynı süreci yaşayan anne adayları var mı
Maalesef tutmadıMerhaba bende bugün 2.ci aşılamamı oldum sizde durum nedir sonuçlarınız belli oldu mu
Merhaba benim de bu gün 12. Günüm sabah test yaptım evde ama negatif bu sefer de olmadıMerhaba bende bugün 2.ci aşılamamı oldum sizde durum nedir sonuçlarınız belli oldu mu
Çok üzüldüm gerçekten 2.ci aşılamanızmıydı sizinde kendinizi üzmeyin vardır herşeyde bi hayır vakti saati değil demek ki zamanı gelince olucak ben inanıyorum sizde inanın böyle olacağına...Merhaba benim de bu gün 12. Günüm sabah test yaptım evde ama negatif bu sefer de olmadı
Maalesef 3. Aşılamamdı tüp bebeğe geçeceğim artık çok zor ve yıpratıcı bir süreç rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah sonucunuz pozitif olurÇok üzüldüm gerçekten 2.ci aşılamanızmıydı sizinde kendinizi üzmeyin vardır herşeyde bi hayır vakti saati değil demek ki zamanı gelince olucak ben inanıyorum sizde inanın böyle olacağına...
Amin inşallah canım bana 3.yü önermedi doktor Buda olmazsa bende biraz kendi akışına bırakıcam gerçekten çok zor ve çok yorucu burda birbirimize umut oluyor dert ortağı oluyoruz konuşmak paylaşmak iyi geliyor kendini üzme desemde faydasız biliyorum dualarını eksik etme ve gerçekten inan olacağına inanmak çok önemli psikoloji çok önemli lütfen kendine yapma bunuMaalesef 3. Aşılamamdı tüp bebeğe geçeceğim artık çok zor ve yıpratıcı bir süreç rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah sonucunuz pozitif olur
Aslında bana da önermedi ama son bı kere daha denemek istedim aşılamayı. Desteğin için çok saol arkadaşım rabbim yüzümüzü güldürsün.Amin inşallah canım bana 3.yü önermedi doktor Buda olmazsa bende biraz kendi akışına bırakıcam gerçekten çok zor ve çok yorucu burda birbirimize umut oluyor dert ortağı oluyoruz konuşmak paylaşmak iyi geliyor kendini üzme desemde faydasız biliyorum dualarını eksik etme ve gerçekten inan olacağına inanmak çok önemli psikoloji çok önemli lütfen kendine yapma bunu
İnşallah kuzum İnşallah hepimizinAslında bana da önermedi ama son bı kere daha denemek istedim aşılamayı. Desteğin için çok saol arkadaşım rabbim yüzümüzü güldürsün.