2.ameliyat sonrasi durumumu bildireyim kizlar

Harika o zaman:) sanırım süreç böyle işliyor 2-3 aya oturup oturmadığı belli oluyor...
Evet canim tam 3 ay sonra miss gibi oluyorlar 💞💞ama iyilesme 6 ay 1 seneye kadar devam ediyor sen cok farketmiyon tabi agri sizi olmuyo pek 3 aydan sonra.bende hic yok suanda sadece dikis yerleri sizliyo o kadar

Peki yumuşama ne durumdaydı sizde ameliyattan önce, benim birinci ayım doldu hala yumuşamalarını bekliyorum da 😄

Merhaba ben de revizyon olacagim. Resimlerini gormem icin beni de ekler misin. Ben meme kucultme yaptirmistim. Iki meme arasinda asimetri var ve areolalarda da asimetri var...

Kızlar aile hekimliğinde tahlil yaptırdım ameliuay öncesi değerlerimi gözden geçirmek için. Ferritin düzeyim çok düşük 4 çıktı. (En düşük 11 olmalı) Mart ayına operasyon için gün alacaktım ama bu şekilde uygun olmaz heralde iyileşme sürecim sıkıntıya girer diye düşündüm. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?

Kızlar aile hekimliğinde tahlil yaptırdım ameliuay öncesi değerlerimi gözden geçirmek için. Ferritin düzeyim çok düşük 4 çıktı. (En düşük 11 olmalı) Mart ayına operasyon için gün alacaktım ama bu şekilde uygun olmaz heralde iyileşme sürecim sıkıntıya girer diye düşündüm. Böyle bir sıkıntı yaşayan oldu mu aranızda?
Canim ferritin bir tür protein cesidi demir emilimini sagliyor vucutta.bagisiklik sisteminide etkiler.bence iyilesme surecine pek etki etmez ama doktorunla bi görüs bakalim o ne diyecek

Canim ferritin bir tür protein cesidi demir emilimini sagliyor vucutta.bagisiklik sisteminide etkiler.bence iyilesme surecine pek etki etmez ama doktorunla bi görüs bakalim o ne diyecek
Benim kronik bu durumum malesef, son 2yıldır damardan kan ilacı alıyorum ama yine de gerektiği kadar yükselmiyor. Genel olarak halsizim bundan dolayı, bir de operasyon sürecinde beni ekstra zorlar mı diye düşünmeden edemedim.. dediğin gibi doktoruma ileteyim durumumu birde canım ♥️

Selam tatlı hatunlarım.yaklasik 5 saat evvel 2. Ameliyatimi oldum.sadece inmeyen taraf açılıp cep rahatlatilacakti lakin soluda açmiş doktorum nedenini bilmiyorum.gelince soracagim.genel olarak agri sizi yok denecek kadar az.ilk ameliyatla alakasi yok gayet rahatım hatta kantine inip kahve bile ictim.bu süreçte benim yanımda olan tanımadığım ama tanikdiklarimdan bile fazla moral veren hepinize tesekkur ediyorum.gelişmeleri albume ekleyeceğim😍😍😍😍
Geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olmuştur

arkadaslar bende 17 marta ameliyat gununu aldim hem de dogum gunume sanirim kendine verdiğim en guzel hediyeden ikincisi olacak bu, ikki cocuklarim ikinciside bu olacak 😂 geri sayimi baslattim doktor cok mutlu olacaksim dedi durmadan ayyy insallahh kizlar

arkadaslar bende 17 marta ameliyat gununu aldim hem de dogum gunume sanirim kendine verdiğim en guzel hediyeden ikincisi olacak bu, ikki cocuklarim ikinciside bu olacak 😂 geri sayimi baslattim doktor cok mutlu olacaksim dedi durmadan ayyy insallahh kizlar
Hadi hayirli olsun güzel haberlerini bekliyoruz 💞

Cok sevindim, hayırlı olsunnnn 🙏❤️

Merhaba benim ferritinim 3 çıkmıştı dahiliye doktoru serum tedavsi verdi. 5 gün 5 gün olmak üzere iki haftaiçi toplam 10 serum takıldı ve akabinde ferritinim 73 oldu 2 hafta gibi kısa bir zamanda. Buna üzülmeyin en fazla 1 ay kadar erteleyin ameliyatı en kötü o olur yani. Ama onun düşğklüğü halsizlik yorgunluk ve asabiyet ypıyormuş yükseltince dünya varmış dedim.

Merhaba benim ferritinim 3 çıkmıştı dahiliye doktoru serum tedavsi verdi. 5 gün 5 gün olmak üzere iki haftaiçi toplam 10 serum takıldı ve akabinde ferritinim 73 oldu 2 hafta gibi kısa bir zamanda. Buna üzülmeyin en fazla 1 ay kadar erteleyin ameliyatı en kötü o olur yani. Ama onun düşğklüğü halsizlik yorgunluk ve asabiyet ypıyormuş yükseltince dünya varmış dedim.
Bende dün zorla serum yazdırdım doktora...bir hafta sonra tekrar takılacak. 5ampullük bi tedavi olacak toplamda. Evet kesinlikle çok halsizim, nefes darlığı çekiyodum hatta ve dediğiniz gibi huysuzlukta yapıyor. Şu tedavim tamamlanınca ameliyat tarihini netleştiricem🙏 size de çok geçmiş olsun🌼

Back
X