- Konu Sahibi banuares33
-
Çok geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorummmSelam tatlı hatunlarım.yaklasik 5 saat evvel 2. Ameliyatimi oldum.sadece inmeyen taraf açılıp cep rahatlatilacakti lakin soluda açmiş doktorum nedenini bilmiyorum.gelince soracagim.genel olarak agri sizi yok denecek kadar az.ilk ameliyatla alakasi yok gayet rahatım hatta kantine inip kahve bile ictim.bu süreçte benim yanımda olan tanımadığım ama tanikdiklarimdan bile fazla moral veren hepinize tesekkur ediyorum.gelişmeleri albume ekleyeceğim
Canimmmm evet 1 er cm yakinlastirmis yanlara orumcek dikis atmis birde video cekmislerAa cok sevindim bu kadar rahat gecmesine BanucumObürünü niye açtı acaba, belki ikisini de ortaya yanastırıp tekrar yerleştirmiştir, tamamen attım Oh tadını cıkar memislerin canım gecmiş olsunnn
Cooooook mersiii canim benimmmmÇok geçmiş olsun sağlıklı günler diliyorummm
Canimmmmm iyiyim iyiyiimmmmdört gözle iyi olmanızı bekliyorum
Yaa bak uzman olduk artık bu konuda okuya okuyaCanimmmm evet 1 er cm yakinlastirmis yanlara orumcek dikis atmis birde video cekmislersol memeyide az bisey yukari almis.simdi tam simetrik
Valla oldukYaa bak uzman olduk artık bu konuda okuya okuyaOh cok sevindimm Albumu guncelle ilk fırsatta
Coooook sagol canimmmmm herhalde en cok biz cektik bu forumda memedenumarım umduğunuz gibi çok güzel olmuştur.
Valla bandajlardan tam goremiyorum ama şimdi oldu benceGeçmişler olsun, umarım gönlünüzce olmuştur :)
cok çok gecmis olsunSelam tatlı hatunlarım.yaklasik 5 saat evvel 2. Ameliyatimi oldum.sadece inmeyen taraf açılıp cep rahatlatilacakti lakin soluda açmiş doktorum nedenini bilmiyorum.gelince soracagim.genel olarak agri sizi yok denecek kadar az.ilk ameliyatla alakasi yok gayet rahatım hatta kantine inip kahve bile ictim.bu süreçte benim yanımda olan tanımadığım ama tanikdiklarimdan bile fazla moral veren hepinize tesekkur ediyorum.gelişmeleri albume ekleyeceğim
Hey maşallahValla bandajlardan tam goremiyorum ama şimdi oldu bencekoltuk altina kayan sag meme simdi yerli yerinde sol memeyede el atmis doktorum simdi esitler sanirim guzel olmuslar
Ehehehe eveeeettttHey maşallahherşey yerli yerindeyse party mode
geçmiş olsun inşallah tam gönlünüze göre olur :)Ehehehe eveeeetttt
sorma valla çektik ama değecek benceCoooook sagol canimmmmm herhalde en cok biz cektik bu forumda memedenbi sen bi ben
Valla daha goremedimki heryeri bandajli yarin cikacak bandajlar bakalim neler olmus.ortaya yaklastirmis ortada baski hissi var dikislerde sızlama var ama ilk ameliyatla alakasi yok cok daha basit.biraz atesim cikti oda cok usudum ameliyathanede üşüttüm sanirimsorma valla çektik ama değecek benceEminim çok güzel olmuştur. Şimdi nasılsın? Ben bu aralar küçüldü hissediyorum ama yazın açık giyince daha normal gelir gözüme diye umuyorum. Yazı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?