• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.adetimin gecikmesi ??

lololilak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
2
0
1
28
Merhablar 25 temmuzda bi ilişkim oldu condom olmasına rağmen içime boşalma olmadı.6 agustosta beklediğim tarihte adet olduğunu düşündüğüm 5 gün kanamam oldu ancak belki üstüne görmedir diye kanama bittikten 4 gün ve 15 gün sonra yani ilişkiden 20 ve 30 gün sonra kanda beta hcg testim negatif buna rağmen 1 hafta sonra doktora gittim rahatlamak için karından usg ile gebelik kesemin olmadığını söyledi olsaydo çıkardı 7 haftalığa tekabü ediyordu rahmin kalınlaşmış dedi ancak 3 eylül de adet olmam gerekiyorken hala adet olmadım ve dün idrar testsi yaptım ilişkinin üzerinden 42 gün sonra ve adetimin gecikmesinden 4 gün sonra olsa 8 haftadan biraz fazla olucaktı gebeliğim son adetim üstüne görme olda bu idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum.SİZCE HAMİLE OLMA İHTİMALİM VAR MI ???

Idrar testinde çıkardı evet, ama bozukta olabilir, bilinmez, üstünden 4 gün geçmiş, maksimum 2 gün daha bekleyip tekrar test yap derim, eğer o zamana kadar gelmezse kanaman.

Back