Bebek İkinci El 2 adet uygun fiyatlı sallanan beşiğimiz satılık

e-mail adresinizi verir misiniz
ben de mavi olanı almak isterim ayrıntıları mailde konusalım. mesaj hakkım yok...

slm..beşiklerden birini ablam için düşünüyorum ikiz bebeği olacak ama bir tane sallanan almak istiyor..biz ankaradayız ama kardeşim manisa kırkağaçta asker haftaya yemin töreni var sizden elden alma imkanımız olabilir mi?? tabii ozamana kadar satılmazsa..ablama resmi göstericem haberi var ama daha görmedi satılmazsa iletişime geçeriz inş :)

selam.Şimdilik bana kesin alacağına dair mesaj atan olmadı en son mailimi isteyen arkadaş mavi olanı istiyordu eğer o maviyi alırsa.Sizin için ugunsa pembe olanı sizin için o zamana kadar satmam bekletirim.Elden almanız benim içinde çok iyi olur.Bu arada ablanızıda tebrik ederim ikizler çok zor ama bir o kadarda güzel oluyorlar.Ablan beğenip,bakmaya gelecekseniz haber verirseniz sevinirim.

canım ben kesin almayı düşünüyorum pembe olanı nasıl irtibata geçebiliriz ama senden burdura kargo yollamanı isteyecem kargo bedeli bana ait oldumu

okur47@hotmail.com adresine telefonunu gönderirsen ben seni ararım

canım ben messenger da sorun yasıyorum tarayıcı yükseltemiyorum burdan sana özelden yazdım cebimi ama bu seferde 100 mesaj yazmamıssın yollayamazsın diyo bilgisayar anlamadım sen bana özelden yazsanda telini ben seni arasam burdan acık acık yazsam sorun olmazsa ben acık yazayım bilemedim

güzel bir alışverişti.ben görmedim ama ailem tam ve düzgün çalıştığını söyledi. TEŞEKKÜR EDERİM.diğerini alacak arkadasa da hayırlı upurlu olur insallah.sevgiler...

güzel bir alışverişti.ben görmedim ama ailem tam ve düzgün çalıştığını söyledi. TEŞEKKÜR EDERİM.diğerini alacak arkadasa da hayırlı upurlu olur insallah.sevgiler...

Mesajın beni çok sevindirdi.Begenmenize çok sevindim.İnşallah bebeğinde sever beşiğini.Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…