2 adet diz boyu 4 adet uzun renk renk kaliteli yıpranmamış 6 adet abiyem satılıktır.

tuay1086

kocasına aşık :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
299
5
$IMG_4221.jpg $IMG_1520.jpg $IMG_1528.jpg $IMG_1536.jpg $IMG_1537.jpg $IMG_1182.jpg $IMG_3199.jpg $IMG_3372.jpg $IMG_3288.jpg $IMG_3432.jpg $IMG_4175.jpg $IMG_4194.jpg $IMG_4220.jpg $IMG_1181.jpg $100_4467.jpg $IMG_4373.jpg $IMG_4494.jpg $06.jpg $100_3311.jpg $100_3312.jpg $100_3328.jpg $100_3368.jpg $100_3372.jpg $100_3373.jpg $100_4463.jpg $100_4464.jpg $100_4466.jpg $IMG_4177.jpg

kırmızı olanı kına gecemde giydim tek kolundaki uzun tül elbiseyi çok güzel gösteriyor. aslında tek omuz bir elbiseydi ben diğer tarafına askı yaptırdım ama isterseniz çok basit bir işlemle iz kalmadan sökülüp tek omuz olarak kullanılabilir. fiyat 180 düşünüyorum.

fuşya olanı kuzey güneydeki cemrede giymişti dizide. seçil marka ve sadece 1 defa abimin düğününde 3-4 saat giydim. çok çok beğenerek 300 tl ye geçtiğimiz yaz almıştım. fiyat 180 düşünüyorum.

yeşil olan word wella marka. 2 yıl önce kuzenimin düğününde giymiştim. normalde boyundan askılı bir elbise ama ben uzun kollu bolerosuyla giymiştim bu nedenle tesettrlü bayanlarda tercih edebilirler. 2 yıl önce malesef 350 tl para vermiştim. fiyat 180 tl düşünüyorum.

turuncu olanda word wella marka. aslında straplez bir model ben kısa kollu bolerosuyla giymiştim. kuzenimin düğününde birde üniversite mezuniyetimde giydim ama kuru temizlemesi filan yapıldı. renginin cıvıl cıvıl olması çok hoşuma gitmişti. 2 yıl önce 300 tl para vermiştim. fiyat 180 tl düşünüyorum.

siyah beyaz olanı kendi resmi nikahımda giymiştim. çok sade bir model ve çok şık duruyor. 1,5 yıl önce 150 tl para vermiştim. fiyat 80 tl düşünüyorum.

mor olanı kendi nişanımda giymiştim evde. yine bunuda çok severek almıştım. sade ve şık bir model. 2 yıl önce 180 tl para vermiştim 90 düşünüyorum.

arkadaşlar ben 38-40 beden arası giyiyorum. kilom 55 boyum 170. merak ettiğiniz şeyler olursa yardımcı olurum (elbisenin genişliği boyu vs. gibi) ayrıca ankaradayım. elden teslimat benide alacak kişiyide denemesi açısından mutlu eder diye düşünüyorum. ama şehir dışınada karşı ödemeli kargo yollayablirim. sevgiler :KK16::KK16::KK16:

bu arada sıralaması çok karışık olmuş düzenlemeyi bilemedim. kusura bakmayın lütfen :KK1: :KK1: :KK1:

tatlım sen ılk actıgın konuda kırmızıoyı 50 tl ye verıyorum demıstın ben mı yanlıs gordum?

tatlım sen ılk actıgın konuda kırmızıoyı 50 tl ye verıyorum demıstın ben mı yanlıs gordum?

canım o kişi ben değilim ki elbise de aynı elbise değil. sadece size yardımcı olabilmek için jasmin_88 adlı arkadaşın konusunun altına yorum yazdım. elbisede jasmin_88 yazan arkadaşın tatlım.

Tatlım su fusya rengı olan ıle ılgılı görüşebilirmiyiz :)

bende çok beğenerek almıştım. sadece 1 defa giydim. belki başkasınında işini görür. çünkü dolapta bekleyen elbiseye yazık :26:

elbiselerin güzel. nikahta giydiğin olabilir benim için. ama sen 1,70 iken boyu epeyce uzunmuş.ben 165im. boyda bir eğretilik olacak bende. yani bende daha aykırı ve uzun durucak sanırım. çok uzun olan pempeyede bayıldım. ama hamileyim kesin eteklerine basar düşerim:) başka modelin varmı

elbiselerin güzel. nikahta giydiğin olabilir benim için. ama sen 1,70 iken boyu epeyce uzunmuş.ben 165im. boyda bir eğretilik olacak bende. yani bende daha aykırı ve uzun durucak sanırım. çok uzun olan pempeyede bayıldım. ama hamileyim kesin eteklerine basar düşerim:) başka modelin varmı

canım siyah beyaz olanda beden uyduğu sürece boy olarak sorun olacagını ben zannetmiyorum kısatmak çok kolay olur. ama eğer hamileysen senin için turuncu yeşil olan olabilir çünkü göğüs altından bollaştığı için göbeğin büyüdüyse bile gizler ve hiç belli etmez ön tarafıda zaten kısa olduğu için yürümede zorluk çekmezsin. ayrıca mor olanda çok rahat ve hafif bir elbise onda da yine hamilelikten dolayı bir sıkıntı çekmezsin boyunuda ayarlamak dediğim gibi çok kolay.

canım senin boy kaç idi. o turuncu yeşil elbiseyi düşünücem. fiyatı ne idi onun

canım benim boyum 169-170 cm var. ama dediğim gibi boyda sıkıntın olmaz zaten önü kısa arkası uzun yürümekte zorluk çekmezsin. fiyatıda 180 ama alıcı ödemeli kargo ile 150 tl ye verebilirim. dediğim gibi elbise orjinal word wella marka kalitesinden şüphe duyulmayacak piyasadaki en pahalı markalardan birisi.

Son düzenleme:
X