Bebek İkinci El 2 adet Chicco 1adet Nuk Sifir Biberon, piyasanin yari fiyatina satiliktir

Anladim, mersi. Bu daha cok kapsonlu gibi sanirim. Resimden cok iyi goremedim gerci. Ben kışlık daha kalin gibi dusunmustum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kalın zaten canm benm ince mi görünmüş

Biberon ihtiyaci olan yok mu?? Elinde etiketli urun olan varsa Takas da olabilir kizlar

Biberon ihtiyaci olan yok mu?? Elinde etiketli urun olan varsa Takas da olabilir kizlar

canm benim ihtiyacım var ama kücük görünüyo biberonlr kac cc acaba benim 200 cc ye ihtiyacm var avetn 125ini kullandm cok memnunm ama artk kücük geliyo büyükse benimde kzım var takas yapack bisey bulurz belki

canm benim ihtiyacım var ama kücük görünüyo biberonlr kac cc acaba benim 200 cc ye ihtiyacm var avetn 125ini kullandm cok memnunm ama artk kücük geliyo büyükse benimde kzım var takas yapack bisey bulurz belki

Merhaba, sadece Chicco uzerinde kaplumbaga olan biberon 250 cc. Chicco cam 150cc Nuk cam 125cc canım.

Merhaba, alinti yapmadiginiz icin mesajinizi yeni gordum. İkisi cam, uzun Chicco olan degil. Sevgiler...

kızınızın reflüsü olduğu için yavaş akışlı biberon alacağım demişsiniz neden biberonlarınızı satıyorsunuz anlamadım başlıklarını değiştirin. olmuyor mu öyle???

kızınızın reflüsü olduğu için yavaş akışlı biberon alacağım demişsiniz neden biberonlarınızı satıyorsunuz anlamadım başlıklarını değiştirin. olmuyor mu öyle???

Hayir olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…