Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm mont bu alıntı yapmadığınız için görmedim Eki Görüntüle 1139444
Anladim, mersi. Bu daha cok kapsonlu gibi sanirim. Resimden cok iyi goremedim gerci. Ben kışlık daha kalin gibi dusunmustum....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kalın zaten canm benm ince mi görünmüş![]()
:) Cep telefonundan anlayamadim, şişme mont gibi olsaydi kesin dusunurdum, ihtiyacimiz olacak cunku. Tesekkurler.
Biberon ihtiyaci olan yok mu?? Elinde etiketli urun olan varsa Takas da olabilir kizlar
Biberonlar emzik denemesi haric hic kullanilmadi, sifirdir, yine de hijyen amacli tekrar yikadigimi belirteyim. (Su damlalarini gorup, tereddut edebilirsiniz) Supheniz olmasin. Kizimin Reflu`su nedeniyle yavas akisli biberon alacagim. Onun icin kullanamadigim bu biberonlari vermek istiyorum[/QU
Takas dusunurmusunuz elinde pelus oyuncak altini islatan bebek falan var.abiye elbise kiyafetlerde war
canm benim ihtiyacım var ama kücük görünüyo biberonlr kac cc acaba benim 200 cc ye ihtiyacm var avetn 125ini kullandm cok memnunm ama artk kücük geliyo büyükse benimde kzım var takas yapack bisey bulurz belki
Biberonlar emzik denemesi haric hic kullanilmadi, sifirdir, yine de hijyen amacli tekrar yikadigimi belirteyim. (Su damlalarini gorup, tereddut edebilirsiniz) Supheniz olmasin. Kizimin Reflu`su nedeniyle yavas akisli biberon alacagim. Onun icin kullanamadigim bu biberonlari vermek istiyorum[/QU
Takas dusunurmusunuz elinde pelus oyuncak altini islatan bebek falan var.abiye elbise kiyafetlerde war
Takas dusunuyorum. Link ekleme sansiniz varsa bakmak isterim. Tesekkur ederim.
Takas dusunuyorum. Link ekleme sansiniz varsa bakmak isterim. Tesekkur ederim.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730597 bu abiye ve elbiseleein oldugu konum.peluslar ve oyun ak bebek icin whatsup falan varsa ordan atayim.konuya eklemedim onlari
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730597 bu abiye ve elbiseleein oldugu konum.peluslar ve oyun ak bebek icin whatsup falan varsa ordan atayim.konuya eklemedim onlari
TamamdırOzelden numarami atiyorum size...
bunlar cam mıdır???
bunlar cam mıdır???
Merhaba, alinti yapmadiginiz icin mesajinizi yeni gordum. İkisi cam, uzun Chicco olan degil. Sevgiler...
kızınızın reflüsü olduğu için yavaş akışlı biberon alacağım demişsiniz neden biberonlarınızı satıyorsunuz anlamadım başlıklarını değiştirin. olmuyor mu öyle???
chicco cam olan kaç ml likHayir olmuyor.
chicco cam olan kaç ml lik