• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2 adet Chicco 1adet Nuk Sifir Biberon, piyasanin yari fiyatina satiliktir

Kaliba gore degisir tabi. Simdiden kestirmek zor. Gorebilir miyim? Ne tarz bir mont?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm mont bu alıntı yapmadığınız için görmedim $IMG_20140528_134237.jpg

Anladim, mersi. Bu daha cok kapsonlu gibi sanirim. Resimden cok iyi goremedim gerci. Ben kışlık daha kalin gibi dusunmustum....

kalın zaten canm benm ince mi görünmüş :1:

Biberon ihtiyaci olan yok mu?? Elinde etiketli urun olan varsa Takas da olabilir kizlar ;)

Biberon ihtiyaci olan yok mu?? Elinde etiketli urun olan varsa Takas da olabilir kizlar ;)

canm benim ihtiyacım var ama kücük görünüyo biberonlr kac cc acaba benim 200 cc ye ihtiyacm var avetn 125ini kullandm cok memnunm ama artk kücük geliyo büyükse benimde kzım var takas yapack bisey bulurz belki

Biberonlar emzik denemesi haric hic kullanilmadi, sifirdir, yine de hijyen amacli tekrar yikadigimi belirteyim. (Su damlalarini gorup, tereddut edebilirsiniz) Supheniz olmasin. Kizimin Reflu`su nedeniyle yavas akisli biberon alacagim. Onun icin kullanamadigim bu biberonlari vermek istiyorum[/QU
Takas dusunurmusunuz elinde pelus oyuncak altini islatan bebek falan var.abiye elbise kiyafetlerde war

canm benim ihtiyacım var ama kücük görünüyo biberonlr kac cc acaba benim 200 cc ye ihtiyacm var avetn 125ini kullandm cok memnunm ama artk kücük geliyo büyükse benimde kzım var takas yapack bisey bulurz belki

Merhaba, sadece Chicco uzerinde kaplumbaga olan biberon 250 cc. Chicco cam 150cc Nuk cam 125cc canım.

Biberonlar emzik denemesi haric hic kullanilmadi, sifirdir, yine de hijyen amacli tekrar yikadigimi belirteyim. (Su damlalarini gorup, tereddut edebilirsiniz) Supheniz olmasin. Kizimin Reflu`su nedeniyle yavas akisli biberon alacagim. Onun icin kullanamadigim bu biberonlari vermek istiyorum[/QU
Takas dusunurmusunuz elinde pelus oyuncak altini islatan bebek falan var.abiye elbise kiyafetlerde war

Takas dusunuyorum. Link ekleme sansiniz varsa bakmak isterim. Tesekkur ederim.

Merhaba, alinti yapmadiginiz icin mesajinizi yeni gordum. İkisi cam, uzun Chicco olan degil. Sevgiler...

kızınızın reflüsü olduğu için yavaş akışlı biberon alacağım demişsiniz neden biberonlarınızı satıyorsunuz anlamadım başlıklarını değiştirin. olmuyor mu öyle???

kızınızın reflüsü olduğu için yavaş akışlı biberon alacağım demişsiniz neden biberonlarınızı satıyorsunuz anlamadım başlıklarını değiştirin. olmuyor mu öyle???

Hayir olmuyor.

Back