- Konu Sahibi 2erkekbebek
-
benım ıkızlerım var tek beşigim var oda kırık oyun parkıyla ıkea besıgı bana verebılırmısınız mümkünse istanbuldayım
ozlem_karanfil16@hotmail.com faceden de ekleyebılırsınız özlem karanfil dıye profılde ıkızleım var
tamam yarın gorusuruz yıne ozaman iyi geceler
Merhaba bende ist anadolu yakasindayim cekmeceli atagida birine soz vermediyseniz ben alabilirmiyim ama evde netim yok surekli giremiyorum 1aylik oglum var benimde 10 yillik uzun mucadeleden sonra gelen:)
çocuklarınız ikizmi benim ikizlerim var ve kışlık kıyafete ihtiyacım var elinizde varsa ilgilenirim
Şimdi gördüm beylerbeyindesiniz biz kurban bayramında bahsettiğim akrabamıza gidicez (şehir dışında) ve şu an doğumuna 3 hafta fln var o zamana doğurmuş olur giderken götürmek istiyorum ayırırsanız mutlaka uğrar alırız
tamam park yatağı size verebilirim. yalnız akrabanızın ihtiyacı var mı? maddi durumu olmayıp ihtiyacı olanlara öncelik tanıyorum.
ve burası bir mağaza değil, gönlümden koptu vereceğim ücretsiz. ama ayırma gibi bir durum söz konusu değil!
daha önce ihtiyacı olan yazdım ama bunu kastetmiştim; maddi durumu iyi olmayıp ihtiyacı olan. amaç bu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?