Bebek İkinci El 2 adet bebek karyolası ve 1 adet oyun parkı ihtiyacı olana ücretsiz istanbul teslim

2erkekbebek

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
13
0
16
İstanbul
merhaba,

aşağıdaki az kullanılmış ikea sundvik modeli yatağı ile beraber karyolayı ücretsiz olarak ihtiyaç sahibine vermek istiyorum.

aşağıdaki foto benzeri az kullanılmış ama ufak tefek hataları mevcut karyolayı (tek büyük çekmece) yatağı ile beraber ücretsiz olarak ihtiyaç sahibine vermek istiyorum.

aşağıdaki mothercare modeli oyunparkını (aparatları yok, açılıp kapanırken takılma yapıyor) ince süngeri ile beraber ücretsiz olarak ihtiyaç sahibine vermek istiyorum.

kesinlikle kullanılır vaziyetteler. çekmeceli olan özel imalat ve mdf'dir, yatağı yaylıdır.
ikea olanın yatağı ikea orjinal ortopedik süngerdir.

özel mesaj ile telefon numaranızı belirtirseniz hemen geri aramaya çalışırım.

hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
benım ıkızlerım var tek beşigim var oda kırık oyun parkıyla ıkea besıgı bana verebılırmısınız mümkünse istanbuldayım

mesaj sayım az olduğu için pm cevap yazamıyorum. iletişim bigilerinizi (e-mail,cep tel,gibi) belirtirseniz özelden geri dönebilir yada bu konu altında yazışabiliriz.

ozlem_karanfil16@hotmail.com faceden de ekleyebılırsınız özlem karanfil dıye profılde ıkızleım var

tamam size ikea yatağı veryim. sizden önce merabalar rumuzlu pm atmış park yatağı istemiş. ona da park yatağı vereytim. saat geç oldu size yarın e-mail ile iletişim bilgilerimi gönderirirm.

merabalar rumuzlu arkadaş cep tel bırakmış yarın arayacğım kendisini.

tamam yarın gorusuruz yıne ozaman iyi geceler

tamam,ikea yatak sizin. beylerbeyi nerede diye sormuşsunuz pm'de,mesaj sayım az cevap yazamıyorum. boğaz köprüsünün hemen altında sayılır. ulaşımı kolay araçla gelirseniz daha iyi olur. metrobüsle esenlere de aslında götürebilirsiniz ama yorucu olur. iyi geceler.

Merhaba bende ist anadolu yakasindayim cekmeceli atagida birine soz vermediyseniz ben alabilirmiyim ama evde netim yok surekli giremiyorum 1aylik oglum var benimde 10 yillik uzun mucadeleden sonra gelen:)

çocuklarınız ikizmi benim ikizlerim var ve kışlık kıyafete ihtiyacım var elinizde varsa ilgilenirim

Merhaba bende ist anadolu yakasindayim cekmeceli atagida birine soz vermediyseniz ben alabilirmiyim ama evde netim yok surekli giremiyorum 1aylik oglum var benimde 10 yillik uzun mucadeleden sonra gelen:)

merhaba, çekmeceli beşiği gelip alabilirsiniz. iletişim bilgileriniz pm atarsanız sizi arar teslimi netleştiririz.

park yatak da hala müsait. isteyenler istanbul dışı olduğu için teslim alma ve gönderme sorunumuz oldu.

tekrar hatırlatayım kargo ile malesef gönderme imkanım yok hem kargo ücreti çok tutar.
sadece istanbuldan elden teslim alınabilir.

Merhaba park yatak arıyordum ben de akrabamızın oğlu için ben kadıköy sahrayıceditteyim siz

Şimdi gördüm beylerbeyindesiniz biz kurban bayramında bahsettiğim akrabamıza gidicez (şehir dışında) ve şu an doğumuna 3 hafta fln var o zamana doğurmuş olur giderken götürmek istiyorum ayırırsanız mutlaka uğrar alırız

tamam park yatağı size verebilirim. yalnız akrabanızın ihtiyacı var mı? maddi durumu olmayıp ihtiyacı olanlara öncelik tanıyorum.

ve burası bir mağaza değil, gönlümden koptu vereceğim ücretsiz. ama ayırma gibi bir durum söz konusu değil!

daha önce ihtiyacı olan yazdım ama bunu kastetmiştim; maddi durumu iyi olmayıp ihtiyacı olan. amaç bu!

Tamam o zaman ihtiyacı olan alsın ben kendim alıp hedye edecektim bunu da kimse almayınca talip oldum kusura bakmayın
ihtiyacı olan biri varsa alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…