2.acıyı yaşayacaksam eğer ikiz istiyorum..

edanur_5555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
136
4
0
İstanbul
aslında 3.hamileliğim ilkini 1 aylıkken düşürdüm.2.hamileliğimi 5 aylıkken ölü doğum yaptım bu şimdi 3.umudum 7.aya gireceğim ama hafif kanamam ve ağrılarım var.bu da güzel gitmiyor..her an kaybedeceğimi hissi üzüntüyle karışık daha fazla ağrı ve kanama yapıyor hissediyorum bu bebeğimde beni istemiyor..(eğer bu 2.acıyı yaşayacaksam Allahtan ikiz bebekistiyorum 26 yaşıma girdim acaba tüp bebek için beni uygunmuyumdur.

sakın öyle düşünme... bak çocuğun senin hissettiklerini hisseder canım. böyle konuşunca sen onu istemıyorsun gibi bir şey çıkar ortaya. sen yavruna sımsıkı sarıl. allahım onu sana nasip eder. hiç korkma. insanın canı insanı istemez mi.. konuş bebeğinle onu beklediğini onu çok sevdiğini söyle . çok geç olmadan at kafandan onları canım. öpüyorum seni de

Son düzenleme:

bu arada benim ablamda hamileyken doktorlar aldırması için zorladı bu çocuk zaten düşücek dediler ama aldırmadı o . hep inandı ve sonunda yeğenim oldu şimdi bir buçuk yaşında

bu arada benim ablamda hamileyken doktorlar aldırması için zorladı bu çocuk zaten düşücek dediler ama aldırmadı o . hep inandı ve sonunda yeğenim oldu şimdi bir buçuk yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…