:2:açım ama yemek yiyemiyorummm:((

su20

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
106
5
arkadaşlar:2: ... ben 19 yaşındaym ve 42 kilo ve 1.65cm boyundayım... açım ama yemek yiyemiyorum ( midem kabul etmiyo yiyeceklerden soğudum gibi nedenini de bilmiyorum. sizlere bi danışaym dedim ...bilgilerinizi benimle baylaşırsanız sevinirim.....

canım bu bahsettiğin olay her yıl bende 1-2 defa oluyor açlıktan ölüyorum ama yemek yiyemiyorum 1 lokma birşey beni tıkıyor ama hiçbir zaman kusmadım eğer sende de böyleyse korkma geçer en fazla 1 hafta sürüyordu bende

yok bende daha kusmadım.. inşallah dediğn gibi olur canım ..yoksa ölücem diye korkuyorumm

Ben kusuyordum ve 10 kilo vermiştim çok kısa süre içinde. İskelet olmaya doğru gidiyordum düzeldim. 3 4 kilo aldım şimdi. Hala daha çok iştahlı sayılmam ama öncesine oranla daha iyiyim. Benim stresten olmuştu.

Kafana taktığın, sıkıntı yaptığın herhangi birşey var mı?

sanırım haklısınz stresten olsa gerek.. sınav bitti ama bende ki stres bitmedi

Sen bir doktora görün benm arkadaş senn gbiydi midesi kendi kendine asit salgılamaya başlamış zar zor geçti zayıflık hastalıgna tutuluyodu askalsın aylardır tedavi görüyo günde 6 öğün yemek yemesi şartı var biraz kilo aldı ama bence sen kesin git bi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…