Ya hanımefendi olmuşsun züccaciyeci hala sosyal medya hesaplarında sultan/şehzade falan kalıplarını kullanıp bir de üstüne siyaset hakkında ahkam kesiyorsun shsjsjs. Hayır para için kim milyoner olmak istersen'e katılmışsın, orda burda size cevap yazan insanlara da leş, pespaye şekilde çatla, patla filan diyorsunuz. Yemin ederim entelektüellikte zirve yapmış Fatih, şu an diğer dünyadan tırnaklarını yiyerek sizi izliyor.
Saraya sultan olma hayalinizi de yıkacak gerçekler var misal şu :
Hsjsjsh
(Herkes Twitter'da müze kart yolluyor kendisine çok zevkli ahaha )
Miniatürk'e giriş kaç lira oldu?Topkapı sarayı giriş 40 TL müzekartı yoksa bilgisi olsun
Miniatürk'e giriş kaç lira oldu?
Hanedan'dan olanlara özel indirim vardır belki, sen halksın 40 lira iyidir sanaOnu hic bilmiyorum Mune o da o civardadır. Ayasofya da 40 TL, arkeoloji muzesi de 20 TL. Tam müzelik olmuşum ben gördüğün gibi
Hanedan'dan olanlara özel indirim vardır belki, sen halksın 40 lira iyidir sana
Yalnız müze girişleri ne kadar pahalı, turistlere 40 lira olsun ama ben kendi müzelerimi niye 40 liraya geziyorum ki
3 kişi 120 lira
Kıl olunmayacak gibi değil ki, çoluk çocuğu müzeye götüreyim desen herkesin ortalama 2 çocuğu olduğunu düşünecek olursak anne ve çocuklar olarak gidilse 120 lira, haftasonu ailece gidelim desen anne baba 2 çocuk 160 lira, hadi çocuklara öğrenci indirimi, müzekart avantajı vs desen, e bunun ulaşımı, çocuklar acıkır yemeği derken kafadan 200-250 tl, asgari ücret baz alınınca kimse öyle kolay kolay müzeleri gezemez.Sorma ona da ayrı kıl oldum, gezmeyelim evde evlilik programi izleyelim istiyorlar demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?