canım msj atmışsın ama cvp gelmiyor kutun dolu o kadar bekledinki yeleği senden başkasına vermem merak etme :) konularına baktım ama erkek bebek kıyafeti göremedim
canım çok teşekkür ederim çok düşüncelisin msj kutusunu boşaltım ....2 ,3 yaş markalı erkek kıyafetleri .....başlık böyle yazıyor canım iyi akşamlar.
ilk iki, çiçekli elbise pembe renkli Düğmeli hırka kaç yaş ve fiyatları nedir acaba.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hırka 2 yaş diğerleri 4-5 yaş tümü tanesi 10 tl olur artık dolapları boşaltmam lazım :)
Canimbenim kiz bebek ama ileriye donuk kaban mont dusunuyorum elimdeki erkege uygun olabilecekleri ekleyeyim dusunursen takas yapabiliriz.bebek battaniyesi ve uyku tulumu sifir kullanilmamis hirka sifira yakin digerleride kullanilmis fakat herhangi bir yirtigi sokugu lekesi olmayan urunler....
Canim biz subat dogumluyuz birde suan kizim biraz ayina gore buyuk gidiyor yasimiz geldiginde olmayabilir diye dusunuyorum.sen elimde 2-7 yas arasi montlasr var demissin digerlerinin fotolarini toplu olarak yuklemen mumkunmu acaba onlarada bir baksam tesekkur ederim iyi gunler...resim eklenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?