Çocuk Hastalıkları 2.5 Yaşındaki Oğlumun boynu tutuldu....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
683
Diğer
marhaba arkadaşlar . cuma günü gece oğlum uykudan çığlıkla uyandı boynu tutulmuş ve boynunu haraket ettirdikçe ağladı çok fena 2 gün sürdü bu durum .. dr. gittim dr. pek fazla ilgilenmedi ve bişi olmaz dedi krem falan da vermedi yaşı küçük dedi .. şuan çok iyi ağrısı falan yok ama benim içime sinmedi çünki hiç küçük çocuğun boynunun tutulduğunu duymadım ,viks falan sürdüm öğle geçti ..ama içimde rahat değil altında başka bişi olabilirmi tekrar dr. gidelim dedim eşim çok abarttığımı söğledi önemli bişi olsa dr. gereğini yapardı dedi ..gerçekten ben abartıyomuyum yoksa endişemde haklımıyım.. bir fikir verin bana..

Bence siz fazla endişelenmişsiniz bir anne olarak.:asigim:
Doktor da birşey yok dediyse yoktur.
Boyun tutulmasının yaşı yoktur zaten.
Eğer hala ağrı varsa çok az miktarda gece yatmadan masajla beraber kas gevşetici sürüp o bölgeyi sıcak tutmanızı tavsiye ederim.
Geçmiş olsun
a.s.

çok şaşırdım okuyunca acil şifalar dilerim.sıcak tut bebişin boynunu güzelce masaj yap.dr.a takıldım ben.pek ilgilenmedi yazmışsın sinir oluyorum o tarz dr.lara.İnşallah bir daha olmaz senin içine sinmediyse tekar götür bebişi başka bir dr.eşinlede konuş endişeni abartmıyorum falan de.çok geçmiş olsun bende çok paniğimdir aslında çocuk konusunda :))

evet sız bı anne olarak endıselenmıssınız onemlı bısey yoktur,havluyu utuyle hafıf ısıtıp boynuna koyun yatmaya calıssın bıraz bıseyı kalmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…