• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2,5 yasındakı oglum cok zor yurumeye basladı nolur moral verın

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
bundan 3hafta evvel oglum grıbal enfeksıyon kapmıstı acıle ates dusuruuc verıldı falan..neyse ates kusma ıshal..gıbı belırtılerı 1 haftadır yok sayılır ama oglum hala cok bıtkın...bu surede sut harıcınde hıc bır sey yemedı sadece bır kac gundur az az yemeye basladı bugun ılk defa normal bı sekılde ogunlerını yedı..ama ıste ayaga kalktıgı zmana yuruyemıyo sankı kucak ısıtıyo sureklı..nasıl desem sankı balık etı olunur ya oyle olmus gıbı...nolur akıl verın korkuyorum :2:

bundan 3hafta evvel oglum grıbal enfeksıyon kapmıstı acıle ates dusuruuc verıldı falan..neyse ates kusma ıshal..gıbı belırtılerı 1 haftadır yok sayılır ama oglum hala cok bıtkın...bu surede sut harıcınde hıc bır sey yemedı sadece bır kac gundur az az yemeye basladı bugun ılk defa normal bı sekılde ogunlerını yedı..ama ıste ayaga kalktıgı zmana yuruyemıyo sankı kucak ısıtıyo sureklı..nasıl desem sankı balık etı olunur ya oyle olmus gıbı...nolur akıl verın korkuyorum :2:

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım umarım önemli bişey değildir tabikide bi dr a göstermen en mantıklısı ama nacizane fikrim halsiz kalmış o yüzden yürümüyodur.bende 1 yaşında ishal ve kusmadan 15 gün hastanede kalmışım hastaneye yürüyerek gitmeme rağmen çıktığımızda 15-20 gün kadar hiç yürümemişim annem hep anlatır ayakta bile duramıyodun bacakların titriyodu diye tabi o dönemde annemde çok endişelenmiş ama şükürki sapasağlamım nasılki kendimiz bile bi grip olsak halsizlikten yataktan kalkamaz hale geliyoruz oda bi insan neticede aynı şeyleri yaşıyor biraz kuvvetlensin bak neler olcak

bence evhamlanmayın doktoru en doğrusunu söyleyecektir ama şu var kusma ateş bunlar hem fiziken çok yoruyor bebekleri hem de psikolojik olarak.. travma yaşıyorlar aslında.. şimdi iyileşti ama yorgun ve güvensiz hissediyordur.. ondan kucakta olmak ilgi sıcaklık istiyor olabilir.. kızım da ne zaman hasta olsa iyilşse bana bir düşkünlük başlar.. yanımdan ayrılmak istemez.. kendilerini korumaya çalışıyorlar sanki.. yürüyemediğinden değil de yorgunluk ve ilgi istemesi gibi geldi bana.. hiç mi yürümüyor? yoksa sadece kucak mı tercih ediyor.. bence endişelenmeyin ama doktora danışın uzun sürerse.. sevgiler..

Back