• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.5 yaşındaki oğlum çok inatçı

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
39
İstanbul
Merhaba anneler..
uzun zamandır girmiyorum girsemde yazmıyordum..:1:
2.5 yaşındaki oğlum herşeyi mizmızlık ve ağlayarak yaptırmak istiyor..herşeye ağlıyor..bazen gözünden yaş akmasa bile inatla ağlıyor..
her istediği yapılsın istiyor.bazen tahammül ediyorum gereğinden fazla tavizde veriyorum ama bazen de sinirlerime hakim olamıyorum..

böyle bu durumdan geçen ve yaşayan anneler napabilirim?

benimde ikiz ogullarimdan biri cok inatci ve bazen cok fazla huysuz bende zaman zaman cok sinirlieniyorum bazen gormezden gelip dikkatini baska seye cekiyorum bu skilde dikati dagilip vazgeciyor

Benimde bir kızım var inatçı mı inatçı. bir de hasta oldu bu aralar nazından geçilmiyor. bu süreçte iki katı sinirli iki katı inatçı oldu. çalışıyorum öğretmenim. inanın okula zor attım kendimi. hafta sonum çok zor geçti. ne yapacağımı şaşırdım. kızım 11 aylık. ağlayınca dediklerini yapmayarak mı başlayalım işe. ne yapacağımı şaşırdım. bazen insanda sabır kalmıyor. bu tür bebekler insanı çoook zorluyor.

Benimde bir kızım var inatçı mı inatçı. bir de hasta oldu bu aralar nazından geçilmiyor. bu süreçte iki katı sinirli iki katı inatçı oldu. çalışıyorum öğretmenim. inanın okula zor attım kendimi. hafta sonum çok zor geçti. ne yapacağımı şaşırdım. kızım 11 aylık. ağlayınca dediklerini yapmayarak mı başlayalım işe. ne yapacağımı şaşırdım. bazen insanda sabır kalmıyor. bu tür bebekler insanı çoook zorluyor.

bu mesajı silmek istiyorum ama silemedim. güzel kızım hastalığı atlattıktan sonra o kadar düzeldi ki. inatçılık, boşyere ağlamak hepsi bitti. meğer hastalıktan öyleymiş yavrum. ama o dönemlerde çok zorladı bizi. Allah inatçı ve çok ağlayan bebeklerin annesine yardım etsin.

Back