• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları 2,5 yaşındaki kızımın kakasında kan :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asistan27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
384
10
96
Diğer
yaklaşık 1 aydır kızımın kakasında arasıra kan görüyorum ama öyle çok değil, ilk zamanlar dedim sert bişeyler yiyor ondan oluyor, bide tuvaletini öğreneli 2,5 ay falan oldu klozeti kullanıyoruz hala diğer tuvalete gitmedi birazda ona yoruyordum dıştan belki yediği şeyler poposunu çiziyordur diye önemsemiyordum ama az önce yine kakasında kan gördüm bu saatte yapacak bişeyimde yok çok tedirginim ya kötü bişey varsa kızımda :5:

Son düzenleme:
yaklaşık 1 aydır kızımın kakasında kan görüyorum ama öyle çok değil, ilk zamanlar dedim sert bişeyler yiyor ondan oluyor, bide tuvaletini öğreneli 2,5 ay falan oldu klozeti kullanıyoruz hala diğer tuvalete gitmedi birazda ona yoruyordum dıştan belki yediği şeyler poposunu çiziyordur diye önemsemiyordum ama az önce yine kakasında kan gördüm bu saatte yapacak bişeyimde yok çok tedirginim ya kötü bişey varsa kızımda :5:

Büyük ihtimal katı şeyler yediği için kakası katılaşmış ve bağırsakta da kurumuş olduğu için zorlanarak yaptığı içinde olmuş olabilir. bir ara benim kızımdada oldu dr öle sölemişti. ama türkiyede yaşıyoruz madem 1 aydır diosunuz neden ihmal ediyosunuz bunada hayret ettim :26::26:

ara ara görüyordum oyüzden, bazen çerez falan yiyor ona yoruyordum, yarın götürürüm inşalllah ama birilerininde başından geçmiştir belki diye sorayım dedim

1 ay doktora gitmemek icin cok uzun bir zaman
bazi cocuklar kan gelcak korkusuyla diskilarini tutmaya calisirlar ,cok rahatsiz olurlar Allahtan sizde öyle sorun olmamis
fazla endiselenmeyin insallah ama her ihtimale karsi ,böylesi durumlarda 1-2 gün bile gecmeyince hemen doktora göstermek daha iyi olabilir
cünkü bu tarz kanamanin bir cok sebebi vardir
bunlardan en yaygini ,eger diski cikarken icten bir hemorid varsa onu kanatabilir dolayisi cocugun diskisinda kan olur

su saatte sanirim yapabileceginiz en iyi sey ,sabaha kadar sakinliginizi korumaniz
ve sabah erkenden cocugu doktora götürmeniz

gecmis olsun Allah sifa versin

tabiki ben göz göre göre beklemedim, günde zaten birkez yapıyor kakasını oda hergün olmuyordu o kanama, çekirdek falan bazen kabuklu tüketiyor vermiyoruz ama 1 2 tane alıyor birşekilde kabuklardan oluyor diye düşünüyordum 2 gündür çekirdek falan kabuklu bişey yemedi birkaçgündürde olmuyordu az önce olunca panikledim doğal olarak

kızımı bugün götürdüm çocuk cerrahiye gösterdim dr anüste 2 çizik old söyledi kabuklu yada sert birşeyler yapmıştır kabızlıktanda olabilir dedi banada gösterdi hatta ince çizgi şeklinde, baticonlu suyla oturma banyosu 2 merhem ve duphalac şurup verdi,
maalesef babasına defalarca söylememe rağmen nar yerken kızımada veriyordu o nar çekirdekleri yaptı belkide, yinede Allaha şükürler olsun daha kötüsüde olabilirdi,akşamdan beri boğazıma bir yumruk durmuştu ne uyudum ne bişey yedim

Back