- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
tam olarak 31 aylık ikiz kızlarımdan birinin farklı davranışlarından dolayı psikiyatriye götürdüm.farklı davranışları konuşmama,6 ay öncesine kadar ağzını kulağını gözünü her eyini gösterirken bir anda göstermeme,seslenilidğinde işine gelince bakmak,diğer çocuklarala çok fazla oyunlara dahil olmamak,bizimle göz teması kurarken diğer insanalrın gözüne çok bakmamak gibi...bunlarla beraber motor kabiliyeti gayet iyi.kuleler yapabiliyor,şekilleri kutularından atabiliyor,kağıt kalem kullanıyor. özel psikiatri uzmanı atitip otizm belirtileri taşıyor dedi ve ilaç yazı. fakat ilaçlar için çok hoş şeyler duymadım. RAM a götürdüm. ordada kızımı kreşe vermem gerektiğini 6 içinde herhangi bir değişiklik olmaz ise uzman yardımı almam gerektiğini söylediler.çok üzgün ve çaresizim. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum şimdi araştırma hastanesinden randevu aldım kreşe başladık. birde araştırma hastanesinde görsünler ve bana var ise bir tanı yok ise beni rahatlatmalarını istiyorumm.. aramızda benim durumumda olan biri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum.bir arakdaşım kan testleri ve beyin emarı ile var ,se kesin tanı konulacağından bahsetti. bilgisi olan var ise yardımcı olsun lütfen...
Son düzenleme: