Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 2.5 yaş kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Koronadan bağımsız olarak yorum yapıyorum, oğlum 2,5 yaşında kreşe başladı ve çok faydasını gördük. Bezi bıraktı, sosyalleşti, kalem ve makas tutmayı öğrendi, sonra maalesef korona çıktı ve şu an için kreşe gitmiyor ama korona olmasaydı halen gönderirdim.
Aynen bizde de durum öyle.2 yaşında başladı.pandemi nedeniyle gitmiyor.cok faydaisni gördük.ara vermemizlencatal kaşık kullanmayi bıraktı eliyle yiyor malesef😬

Merhabalar; kızım 2.5 yaşında ve bu pandemi sürecinde eve kapandığımiz için bir çok konuda gerilediğini düşünüyorum, en önemlisi işe de başlamam gerekiyor, Muğla bölgesinde yaşıyorum burada virüs kontrol altında şimdilik; konuya gelecek olursam bu yaş döneminde çocuğunu kreşe gönderenlerin olumlu/olumsuz deneyimlerini dinlemek istiyorum, yardımcı olanlar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Dip not: göndereceğimiz kreş butik bir kreş ve oldukça deneyimli kadrosu olan ve olumlu yorumlara haiz bir yer....
kreşe başlattınız mı acaba?başladıysa alışma süreci nasıl geçti onu merak ediyorum açıkçası

kreşe başlattınız mı acaba?başladıysa alışma süreci nasıl geçti onu merak ediyorum açıkçası
Merhaba, bir hafta deneme sürecimiz oldu malesef kızım beni asla bırakmadı; ücretsiz izin aldım bir yıl daha fakat bizimle birlikte başlayan aynı yaş grubundan iki çocuk sorunsuz bir şekilde devam ediyor; endişelenmeyin alışıyorlar, biz de eşim biraz şımarıklik yaptı iki gün ağladı diye tutturdu izin alma hakkın var diye :(

Back