- 22 Mayıs 2020
- 166
- 62
- Konu Sahibi birmelegimolsun
Hayırlı akşamlar dostlar. Ben 23 yaşımdayım.. 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır korunmuyoruz. Fakat bebeğimiz olmuyor ve geçen ay doktora gittim adetimin 3. Günü muayene oldum doktor kan testi yapmadan bana kodlayarak yazıyorum dostnx ve inofccmbi diye iki hap verdi bunları kullan dedi. Ve bir ay sonra da progesteron testi yaptırıcaksın dedi yani yarın.. teste gideceğim hormon testi sanırım. Bu ilaçlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş diye duydum çok çok ümitlendim bu ay. Ve adetime tam 6 gün var bu akşam test yaptım normal 5-6 ₺ olanlardan ilk 15-20 dk hiç çizgi yoktu idrar kurumaya başladıkça önce beyaz silik ve sonra yaklaşık iki saat içinde bildiğin ikinci silik çizgi oluştu. Dayanamadım erkenden test yaptım. Fotoğrafları yükleyeceğim sizce gebelik var mıdır? İlk yaptığımda ki hali ve ikinci halini yükleyeceğim.. şimdiden bildiklerini paylaşan destek olan kim varsa teşekkür ederim.. (bu arada ilk halini silmişim kızlar yok, bu şimdiki hali inanın gerçekte daha pembemsi fotoğraf net cekmiyor otuz beş kere felan denedimmm ((( )