- Konu Sahibi cilekli_seker
Merhaba kızlar.3 yıl önce yediklerime çok dikkat etmeme rağmen zayıflayamadığım bir dönemdeydim.1 hafta devam etmem gereken lahana çorbası diyetini 5 gün yapmıştım hem 2,5 kg vermiştim hem de karnım 10 yıldır olmadığı kadar dümdüz olmuştu,oysa 3 tane katmanım vardı karnımda... o gün uçağa binecektim,güvenlik görevlisi bayana gurula kaldırmıştım kollarımı.. 56,5 ten 54 e düşmüştüm ama önemli olan sadece 2,5 kg incelmek değildi incecik bir beldi beni cezbeden...uzun süre de kilo almadım.karnımın yok olma sebebi diyetle birlikte spordu.sabah aç karnına sadece 15 dk karın hareketi yapıyordum( yarım mekik, bisikletli mekik vb) akşam da aynı hareketleri 20 dk yapıyordum yemekten önce...Burada lahana diyeti bölümü var ama ben bu hafta sizlerle burda kilo vermek istiyorum sonra da verdiğimizi korumak için sohbete devam etmek istiyorum.., çünkü çorbayı sadece 7 gün yapacağız.
cumartesi yada pazartesi başlayıp 7 gün yapacağız.. ben hiç acıkmamıştım tıka basa yiyordum.elma sirkeli ballı ılık su içiyordum bir de o da beni güçlü yapıyordu, dinç oluyordum.çorbayı iyice brandırdan geçirip çok fazla koklamadan ılık olarak bardakla içiyordum, bir bardağı 1 kaç dk de bitirip karnım baya doymuş oluyordu sonra meyvelerimi sebzelerimi vs yiyordum.. sebze olarak patlıcan, kırmızı biber közlenebilir.fırında patates dilimi yapılabilir, brokoli, karnabahr mevsimi olsaydı onlar da olabilirdi.. çok doyurucu..ben haftada 2, 5 kg dedim ama kiloya göre haftada 4 ile 8 kg arası da verdiği söyleniyor.
İŞTE ÇORBA
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Verdiğim miktar bir ya da iki kişi için yeterli olacaktır. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs... Bu köylü çorbasını diyet yapmadığınız dönemlerde de rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
ben kesinlikle haftaya bunu yapacağım şimdi 58 kg civarıyım.bakalım sonuç ne olacak benimle var mısınız?
cumartesi yada pazartesi başlayıp 7 gün yapacağız.. ben hiç acıkmamıştım tıka basa yiyordum.elma sirkeli ballı ılık su içiyordum bir de o da beni güçlü yapıyordu, dinç oluyordum.çorbayı iyice brandırdan geçirip çok fazla koklamadan ılık olarak bardakla içiyordum, bir bardağı 1 kaç dk de bitirip karnım baya doymuş oluyordu sonra meyvelerimi sebzelerimi vs yiyordum.. sebze olarak patlıcan, kırmızı biber közlenebilir.fırında patates dilimi yapılabilir, brokoli, karnabahr mevsimi olsaydı onlar da olabilirdi.. çok doyurucu..ben haftada 2, 5 kg dedim ama kiloya göre haftada 4 ile 8 kg arası da verdiği söyleniyor.
İŞTE ÇORBA
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı biber
1 büyük lahana
1 demet kereviz sapı
patlıcan, kabak, enginar, havuç, maydanoz vs.
az tuz
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Tamamen size kalmış. Verdiğim miktar bir ya da iki kişi için yeterli olacaktır. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs... Bu köylü çorbasını diyet yapmadığınız dönemlerde de rahatlıkla tüketebilirsiniz. Sindirimi son derece kolaylaştıran bir etkisi vardır.
ben kesinlikle haftaya bunu yapacağım şimdi 58 kg civarıyım.bakalım sonuç ne olacak benimle var mısınız?