2.5 aylık bebek kilo boy

Afyonlu 003

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
4
1
6
26
Kızım 2 5 aylık şuan kilosu 5.9200 2aylik kontrolünde ise 5.900 kilodaydi iki haftada sadece 200 Gr almis doktor mama başla dedi ama ben istemiyorum başlamak oysaki ilk ay 1500gr aldı ikinci ay ise 900gr aldı ben bazı nedenlerden dolayı işe başladım bu yüzden mi böyle kilo alımı düştü anlamadım sütümüde sağıyorum eve bırakıp kayınnamda iciriyor evdede ben emziriyorum

Gece de emziriyor musunuz

Evet emziriyorum 4kez
Bence şuan iyi benim doktorumda kilo konusunda çok hassastı ama sağlık ocağındaki hemşiremiz normal derdi biraz daha deneyin eğer yine içiniz rahat etmezse başlayın

Bence şuan iyi benim doktorumda kilo konusunda çok hassastı ama sağlık ocağındaki hemşiremiz normal derdi biraz daha deneyin eğer yine içiniz rahat etmezse başlayın
Aynı benimde öyle doktor mama diyor sağlık ocağı ise normal kilosu ayına göre iyi dediler biraz daha bekliycem bu ayda nasıl olacak 3
Aylıkken kilosu nasıl olacak ona göre karar vereceğim

Aynı benimde öyle doktor mama diyor sağlık ocağı ise normal kilosu ayına göre iyi dediler biraz daha bekliycem bu ayda nasıl olacak 3
Aylıkken kilosu nasıl olacak ona göre karar vereceğim
Bence de öyle karar verin stres yapmayın ama ben yaptım boşuna etkilendim siz etkilenmeyin yediğinize dikkat edin İnşaAllah sağlıklı olsun da gerisi hallolur

Bence de öyle karar verin stres yapmayın ama ben yaptım boşuna etkilendim siz etkilenmeyin yediğinize dikkat edin İnşaAllah sağlıklı olsun da gerisi hallolur
Öyle doğru söylüyorsunuz bu gün duyunca biraz fazla stres yaptım inşallah herşey iyi olur sağlıklı olsunda cevaplarınız için teşekkürler içim şuan daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…