- 3 Nisan 2024
- 19
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi ZeynepAda77
-
Bebeğiniz günde kaç sefer kaka yapıyor? Alerji olabilir. Doktorunuzla görüştünüz mü? Ayrıca adetinizin düzensiz olması normal. Ben 18 ay olmadım:)Merhaba bebeğim sadece anne sutuyle besleniyor d'un geceden beri ishal 7gundur günüm geciyor test yaptım hamile degilim ama hamilelik belirtileri de var hiperlaktasyon geciriyorum kızım neden ishal oldu acaba hamilemiyim napacagimi bilemedim hamilelik anne sutunu etkiler mi sutun tadin da degisiklikte yok yediğim bir şey mi etki etti acaba sutume
Beş aydır regl olmuyorum. Günde 9-10 kereden fazla yaparsa ishal kabul ediliyor. Sadece anne sütü alıyorsa kakasının cıvık sulu olması çok normal .Merhaba bebeğim sadece anne sutuyle besleniyor d'un geceden beri ishal 7gundur günüm geciyor test yaptım hamile degilim ama hamilelik belirtileri de var hiperlaktasyon geciriyorum kızım neden ishal oldu acaba hamilemiyim napacagimi bilemedim hamilelik anne sutunu etkiler mi sutun tadin da degisiklikte yok yediğim bir şey mi etki etti acaba sutume
Hasta gibi bebeginiz doktor gormeli benceKakasi normaldir günde 2 veya 3 kere yapiyordu 2 gündür ishal çok sulu bide zorlanıyor korkmaya başladım bide sürekli burnu tıkanıyor ve yoğurt gibi kusuyor ensesinde de kizariklik döküntü çıktı alerji olabilir mi
Olabilir doktorunuzla görüşünKakasi normaldir günde 2 veya 3 kere yapiyordu 2 gündür ishal çok sulu bide zorlanıyor korkmaya başladım bide sürekli burnu tıkanıyor ve yoğurt gibi kusuyor ensesinde de kizariklik döküntü çıktı alerji olabilir mi
3 kere yaptı su gibiydi hatta çok zorlandı kriz geçirir gibi oldu korktum bir anda
Ben yurt disindayim burada o var mi bilmiyorum biz asiyi yapali çok oluyor ondan değildir sanmıyorumIkinci Rota asisindan sonra kizim ishal oldu
ishal devam ederse gosterecegim bir de regl görmedim dediniz règle yakın sizde de hamilelik belirtileri oluyor muydu ben 40 imdan sonra bir kere oldum hiç olmadım sütüm çok fazla hormonlardan olabilir mi acaba hamilelikten çok korkuyorum şükür teslim negatif çıktıHasta gibi bebeginiz doktor gormeli bence
Regle yakın sizde de hamilelik belirtileri oluyor mu peki o tarih geldiğin deBeş aydır regl olmuyorum. Günde 9-10 kereden fazla yaparsa ishal kabul ediliyor. Sadece anne sütü alıyorsa kakasının cıvık sulu olması çok normal .
Alerjiye çok benziyor .Kakasi normaldir günde 2 veya 3 kere yapiyordu 2 gündür ishal çok sulu bide zorlanıyor korkmaya başladım bide sürekli burnu tıkanıyor ve yoğurt gibi kusuyor ensesinde de kizariklik döküntü çıktı alerji olabilir mi
Yok hayır hiç olmuyorRegle yakın sizde de hamilelik belirtileri oluyor mu peki o tarih geldiğin de
Benim oluyor ya testte yaptım çıkmadı tekrar yapacağım inşallah değilimdirYok hayır hiç olmuyor
26 nisan da doktor kontrolu var o zaman gosterecegim doktora kilo adımı iyi gidiyor bakalım umarım değildirAlerjiye çok benziyor .
Benimkininde kilo alımı iyiydi ama alerjik maalesef. insaAllah değildir26 nisan da doktor kontrolu var o zaman gosterecegim doktora kilo adımı iyi gidiyor bakalım umarım değildir
AminBenimkininde kilo alımı iyiydi ama alerjik maalesef. insaAllah değildir
Süt içmiyorum tereyagi ve meyveli yogurt tuketiyordum birakacagim onları da umarım iyi gelirAlerjik olabilir yediklerinize dikkat edin birkaç gün. Süt içmeyin. Alerjen gıda reflü yapan asitli gıdalar tüketmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?